Αποκαλυπτικός ο Κρέσπο για όργια και γυναίκες

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο παλαίμαχος Αργεντίνος άσος, Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για... όργια που συμμετείχε στο παρελθόν, σοκάροντας με την ειλικρίνειά του (VIDEO).

Αποκαλυπτικός ο Κρέσπο για όργια και γυναίκες

Στην εκπομπή "Podemos Hablar" του καναλιού "Telefe" βρέθηκε ο 42χρονος πλέον Ερνάν Κρέσπο. Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα (Πάρμα, Λάτσιο, Ίντερ, Τσέλσι, Μίλαν), σόκαρε με τις αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική ζωή του, μέσα όμως από την κλειδαρότρυπα!

Κοινώς τις ερωτικές περιπέτειες που είχε ως δημοφιλής ποδοσφαιριστής, μιλώντας για όργια στα οποία συμμετείχε όταν ήταν " νεαρός και διάσημος".

Η ερώτηση του παρουσιαστή του σόου ήταν αν είχε λάβει μέρος ποτέ στη ζωή του σε... ομαδική ερωτική πράξη, για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη, κι αν σ' αυτή ήταν παραπάνω οι γυναίκες ή οι άντρες. Ο Κρέσπο απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, " ναι, αλλά λίγα θα σας πω. Φανταστείτε μόνο ότι πάντα ήταν περισσότερες οι γυναίκες.

Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στα 27 και είχα κάνει το ποδοσφαιρικό ντεμπούτο μου στα 18. Ξέρεις τότε. Νέος, διάσημος, κάνεις τα πάντα. Μάλλον όχι τα πάντα. Αλλά δοκιμάζεις πράγματα, το απολαμβάνεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK