Αποκαλυπτήρια Γκονζάλες

Και με τη... βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Εζέκιελ Γκονζάλες, ο οποίος τη Δευτέρα έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.Ασχημα τα πράγματα για τον Σίλβιο Μάριτς ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Καμμία ανησυχία για Παπαδόπουλο-Βύντρα. Φιλικό αγώνα με τον Απόλλωνα, με ανοιχτέςπόρτες, θα γίνει την Τετάρτη (17.00) ώστε να δουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Γκονζάλες σε δράση. Ικανοποίηση στο "πράσινο" στρατόπεδο για τηνίκηστο ντέρμπι

Αποκαλυπτήρια Γκονζάλες
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Εζέκιελ Γκονζάλες. Ο 24χρονος μέσος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιο με τους "πράσινους". Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στην Ελλάδα και θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω ότι είναι μια από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη και θέλω να αποκτήσω νέες εμπειρίες και να πανηγυρίσω στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα".
Ο "Έκι", όπως είναι το... παρατσούκλι του, θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 40, ένα νούμερο το οποίο για πρώτη φορά θα φέρεται από παίκτη του "τριφυλλιού".

Tην Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 15.30 στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του Ιανουαρίου (Κώτσιος, Βύντρα, Ντέμπα Νιρέν, Γκονζάλες και Οξύζογλου που προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα) από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.Αργύρη Μήτσου και τον τεχνικό διευθυντή κ.Βέλιμιρ Ζάετς.

Στις 17.00 στο γήπεδο της Λεωφόρου θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα με ελεύθερη είσοδο των φιλάθλων (17.00) με σκοπό να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τα καινούρια αποκτήματα της ομάδας και κυρίως τον Εκι Γκονζάλες.

Αφήνοντας τον Γκονζάλες, ο οποίος θα έχει όλο τον χρόνο να δείξει τα προσόντα του, περνάμε στα δυσάρεστα. Ο Σίλβιο Μάριτς, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού. Τις τελευταίες εβδομάδες, ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στο γόνατο και το πρόβλημα αντιμετωπιζόταν με θεραπεία αλλά η τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι ο Κροάτης μέσος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου. Έτσι, ο Αργύρης Μήτσου, θα φορέσει για μία ακόμη φορά τα... ρούχα της δουλειάς, προκειμένου να εγχειρήσει τον πρώην άσο της Κροάσια Ζάγκρεμπ.

Εν τω μεταξύ, ικανοποίηση προκάλεσε η νίκη επί της ΑΕΚ. Βέβαια, ο Γιτζάκ Σουμ έχει να κάνει τις παρατηρήσεις του όσον αφορά την εμφάνιση αλλά ο ρεαλιστικός στόχος απέναντι στην Ένωση επετεύχθη και έτσι το πρωτάθλημα έχει πάρει... δικομματικό χαρακτήρα, από την στιγμή που το "τριφύλλι" και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους.
Μάλιστα, ενδεικτικό του καλού κλίματος, ήταν το ότι αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του Κύρου Βασσάρα, όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αγκαλιάστηκαν και απαλλαγμένοι από το άγχος, έδιναν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο.

*** Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν κατά την διάρκεια του ντέρμπι οι Παπαδόπουλος και Βύντρα αλλά όλα δείχνουν πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν κανονικά το παρόν στο ματς με αντίπαλο τον Ιωνικό, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχει ξεπεράσει οριστικά την εμπύρετο ίωση και ο Ρενέ Χένρικσεν.


News 24/7

24MEDIA NETWORK