Αποκλείεται εφ' όρου ζωής ο δράστης της φωτοβολίδας

Σκληρή θα είναι η ποινή που θα επιβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον "ένοχο" της προσωρινής διακοπής.

Αποκλείεται εφ' όρου ζωής ο δράστης της φωτοβολίδας

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να χαριστεί στον οπαδό που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στον αγώνα με την ΑΕΚ και έχει δώσει εντολή για τον εντοπισμό του και την παραδειγματική τιμωρία του.

Χαρακτηριστικά τόνισε στη NOVA: " Έχω δώσει ήδη εντολές. Αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές ανθρώπων που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να μας αφήνουν ψύχραιμους. Και έχει δοθεί εντολή να βρεθεί ο δράστης και δικός μας στόχος είναι να μην επιτρέψουμε να έρχονται τέτοιοι άνθρωποι στο γήπεδο.

Εγώ εκτιμώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλα κυλούσαν ομάδα και ήρεμα και μάλιστα για πολλούς θα ήταν έκπληξη και αυτό προφανώς κάποιους ενόχλησε και έπρεπε να εκπληρώσει το στόχο του. Αλλά εμείς θα καταπολεμήσουμε τη βία, θα βρούμε αυτούς τους ανθρώπους και θα τους διώχνουμε από την Τούμπα για όλη τους τη ζωή".

Κατά τ' άλλα είπε: " Εμείς δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο. Σαφώς βάζουμε ως στόχο να βγούμε στην πρώτη θέση, αλλά στο ποδόσφαιρο το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.

Οι οπαδοί του καθαρού ποδοσφαίρου θα κερδίσουν. Λαμβάνουμε κάποιες αποφάσεις δραστικές και στη συνέχεια έρχεται μια προσωρινή διοίκηση. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και εμείς τη βιώνουμε. Θέλω όσο το δυνατόν πιο σύντομα να οριστεί η μέρα των εκλογών στην ΕΠΟ. Οι εκλογές και η νέα διοίκηση θα είναι πραγματιστική. Και πιστεύω ότι η διαδικασία κάθαρσης του ποδοσφαίρου προχωρά, δεν έχει επιστροφή, απλά έχουμε μια καθυστέρηση στον χρόνο. Όσο πιο άμεσα γίνει και με δημοκρατικό τρόπο να εκλέξουμε τη νέα διοίκηση.

Πιστεύω ότι η προσωρινή διοίκηση θα ελέγξει όλες τις καταστάσεις των διαιτητών και για κάποιο λόγο είμαι βέβαιος ότι οι διαιτητές που προκαλούν τη βία και λαμβάνουν εντολές από ομάδες και βάζουν το δικό τους εγώ πάνω από το ποδόσφαιρο θα αποκλειστούν. Και εμείς θα επιμείνουμε να αποκλειστούν.

Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να πετύχουμε. Σε γενικές γραμμές θα δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες αποφάσεις που θα πάρουν. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πω καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και να τους ευχηθώ να έχουν καθαρό μυαλό στη δουλειά και τους εξ ονόματος του ΠΑΟΚ να τονίσω ότι σε κάθε αρχή θα τους στηρίξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί δεν διέκοψε το ντέρμπι ο Σιδηρόπουλος
Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK