Αποκλεισμός - "ανάσταση"... 14 λεπτά δρόμος για τον Ατρόμητο

Ο κακός για 70 λεπτά Ατρόμητος κατάφερε από το 74' μέχρι το 88' έπειτα από τραγικό λάθος του κίπερ της Ντιναμό Μπρεστ, ένα αυτογκόλ και μία γκολάρα του Κουλούρη να μειώσει σε 4-3 και να χρειάζεται νίκη μ' ένα γκολ στη ρεβάνς για να προκριθεί.

Αποκλεισμός - "ανάσταση"... 14 λεπτά δρόμος για τον Ατρόμητο

Η ομάδα που προεδρεύει ο Ντιέγκο Μαραντόνα και προπονεί ο 30χρονος, Αλεξέι Σπιλέφσκι έβαλε δύσκολα στον Ατρόμητο, έχοντας τον με την πλάτη στον τοίχο για 70 λεπτά, αφού οι Λευκορώσοι προηγούνταν στο σκορ με 4-0!

Όσοι έβλεπαν τους Περιστεριώτες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην Λευκορωσία με την Ντιναμό Μπρεστ έτριβαν τα μάτια τους. Το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι μπήκε... κουρασμένο στον αγωνιστικό χώρο και δέχθηκε δύο γκολ στο 5' και στο 13'.

Οι γηπεδούχοι έχοντας καταλάβει πως ο αντίπαλος βρισκόταν "αλλού" πίεζαν συνεχώς. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 70' και ο Ατρόμητος έχανε 4-0, κινδυνεύοντας να δεχθεί και περισσότερα...

Στο 74', όμως, ο Μανούσος έπειτα από λάθος εκτίμηση της φάσης του γκολκίπερ της Μπρεστ σκόραρε, μειώνοντας σε 4-1.

Αυτό ήταν! Η ομάδα του Σπιλέφσκι κατέρρευσε από πλευράς φυσικής κατάστασης και οι Περιστεριώτες πήραν τα πάνω τους πετυχαίνοντας άλλα 2 γκολ. Το 4-2 ήρθε από αυτογκόλ του Βερετίλο, ενώ το 4-3 διαμόρφωσε με καταπληκτικό σουτ ο Ευθύμης Κουλούρης στο 88'.

Ο ποδοσφαιριστής που παίζει δανεικός στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ έχασε γιγάντια ευκαιρία για το 4-4 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο παρά τη σωστή του κίνηση η μπάλα τον... πούλησε αφού το πλασέ του κατέληξε άουτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK