Αποκλείστηκε από την Τόμπολ ο ΟΦΗ

Όχι πρόκριση, όχι νίκη, όχι πόντο, ούτε γκολ δεν κατάφερε να βάλει σε δύο αγώνες ο ΟΦΗ...

Αποκλείστηκε από την Τόμπολ ο ΟΦΗ
Όχι πρόκριση, όχι νίκη, όχι πόντο, ούτε γκολ δεν κατάφερε να βάλει σε δύο αγώνες ο ΟΦΗ απέναντι στην Τόμπολ Κοστανάι, στα ματς του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Ιντερτότο. Οι εκπρόσωποι του Καζακστάν επικράτησαν 1-0 στον επαναληπτικό του Παγκρήτιου, σκορ και του πρώτου αγώνα, και πανηγύρισαν την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Το θετικό είναι ότι ο αποκλεισμός, από τη στιγμή που δεν ήρθε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, δεν επηρεάζει την ελληνική συγκομιδή, καθώς τα αποτελέσματα των ομάδων μας θα εξακολουθούν να διαρούνται δια των εκπροσώπων (6).

Όσον αφορά στο ματς, οι παίκτες του Ράινερ Μάουρερ είχαν τον έλεγχο, πίεσαν για το γκολ αλλά δεν κατάφεραν να το πετύχουν. Η απουσία του Ντρούλιτς αποδείχτηκε καθοριστική, όπως και ο τραυματισμός του Πόποβιτς, καθώς ο ανέτοιμος Νουαφόρ ήταν η αιχμή αλλά ο θηριώδης επιθετικός δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.

Σημαντικότερη στιγμή των παικτών του Ράινερ Μάουρερ ήταν αυτή του 59ου λεπτού, όταν ο Πιέρ Ισά προσπάθησε να εκμεταλλευθεί προσπάθεια του Νουαφόρ αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Πλιάγκας σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Αυτό που δεν πέτυχαν οι Κρητικοί το έκαναν πέντε λεπτά πριν το τέλος οι Καζάκοι. Ο Καραμπάρα έπιασε το δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πίρσμαν και κάπου εκεί το εισιτήριο της πρόκρισης είχε βρει τον κάτοχό του.

Οι συνθέσεις
ΟΦΗ: Πίρσμαν, Μπαρκαουάν, Αρβανίτης (68’ Πλουσής), Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος (81’ Μιχελακάκης), Νουαφόρ, Ισά, Ρουμπάκης (56’ Πλιάγκας), Κουνενάκης, Γκέρμπερ.
Τόμπολ: Πετούχοφ, Μουχάνοφ, Νουρτουλέτοφ, Ντιμιτρόβ, Ιρισμέτοφ, Σκοριχκ, Γιουρίν (61’ Καραμπάρα), Νουργκάλιεφ (69’ Μεσκόφ), Μπαλτίεφ, Νουρμαγκομπέτοφ, Οσταπένκο (42’ Μπακάεφ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK