Αποκλείστηκε για... καλό λόγο ο Στιλ

Ήταν να παίξει βασικός, αλλά έμεινε στην Αθήνα ο Λουκ Στιλ. Γιατί ζήτησε ν' αποκλειστεί από την αποστολή του Παναθηναϊκού ο Άγγλος γκολκίπερ, πώς αντέδρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αποκλείστηκε για... καλό λόγο ο Στιλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (28/2) την προετοιμασία για τη ρεβάνς της Τετάρτη με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Το σκορ του πρώτου αγώνα της Λεωφόρου (4-0) προσφέρει στον προπονητή του Παναθηναϊκού μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκουράσει αρκετούς απ' τους βασικούς του και παράλληλα να δώσει χρόνο συμμετοχής κι ευκαιρίες σε παίκτες, οι οποίοι είτε δεν είχαν παίξει πολύ το προηγούμενο διάστημα είτε προέρχονται από απουσία αρκετών εβδομάδων (Λέτο).

Την πρώτη του συμμετοχή ως αλλαγή, αναμένεται να πραγματοποιήσει στον αγώνα με την αρκαδική ομάδα και το τελευταίο, «χειμερινό» απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Γκιγέρμο Μολίνς.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος του προγράμματος, ο Εβρίτης τεχνικός άφησε εκτός τους Μπεργκ, Χουλτ, Κουρμπέλη και Κουλιμπαλί, για να πάρουν "ανάσες" απ’ τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως επίσης και τον Τελάντερ (ατομικό) και νεαρούς Πίσπα (διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας) και Μπουζούκη, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Εκτός 18άδας έμεινε και ο Λουκ Στιλ ο οποίος υπολογιζόταν αρχικά να παίξει βασικός στο δεύτερο ματς με τον Αστέρα. Ο λόγος δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά προσωπικός, καθώς η σύντροφος του Άγγλου γκολκίπερ φέρνει από μέρα στον κόσμο τον "καρπό" του έρωτά τους και ο Στιλ ζήτησε απ' τον Ουζουνίδη να μείνει στην Αθήνα. Ο 48χρονος τεχνικός, όπως έκανε και στην προ ημερών αντίστοιχη περίπτωση του Λέτο, έδειξε απόλυτη κατανόηση κι αφού μίλησε με τον 32χρονο τερματοφύλακα τον άφησε εκτός αποστολής.

Οι 18 που θα ταξιδέψουν το απόγευμα της Τρίτης για την Τρίπολη, είναι οι Κοτσόλης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Εμποκού, Λέτο, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάνης και Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK