Απόλαυση η Εθνική

Η νέανίκη της Εθνικής μας ομάδας, αυτή την φορά επί της Βουλγαρίας, διατήρησε το καλό κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μπήκε στην τελική ευθεία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. "Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες", τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδηςενώ ο Βασίλης Τσάρτας ζήτησετην συμπαράσταση του κόσμου.Τα 14 ματς χωρίς ήττα έφτασε η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελπου σχολιάστηκε με θαυμασμό από τον ξένο Τύπο

Απόλαυση η Εθνική
Η νέα νίκη της Εθνικής μας ομάδας, αυτή την φορά επί της Βουλγαρίας, διατήρησε το καλό κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μπήκε στην τελική ευθεία ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. "Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες", τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης. Τα 14 ματς χωρίς ήττα έφτασε η ομάδα του Οτο Ρεχάγκελπου σχολιάστηκε με θαυμασμό από τον ξένο Τύπο

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM για:

Την πορεία της Εθνικής ομάδας

Η ομάδα εδώ και καιρό είναι μαζί και όσο διατηρούνται οι νίκες είναι καλό για εμάς. Δίνουμε πάντα το καλύτερο μας εαυτό για έρχονται τα αποτελέσματα. Δεν κοιτάμε μόνο να συνεχίσουμε το σερί. Εχουμε θέσει κάποιους στόχους όπως είναι το EURO και η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει η ήττα αλλά δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει. Βέβαια όταν έχεις κάποιο ρεκόρ, εύχεσαι στο παιχνίδι όλα να πάνε καλά και να το συνεχίσεις. Το σημαντικότερο απ' όλα είναι να κερδίζει η ομάδα.
Σημαντικό ρόλο παίζει και η καθημερινή επαφή. Πριν 2 χρόνια τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα ο ένας καταλαβαίνει τον άλλον. Αυτό γίνεται και μεταξύ εμού και των αμυντικών. Η ομάδα ιδιαίτερα στην άμυνα είναι σταθερή. Το καλό με την Εθνική ομάδα είναι ότι υπάρχει κίνητρο στους παίκτες. Είτε παίζουμε φιλικό είτε επίσημο. Είναι μία καλή αρχή που πρέπει να κρατήσουμε εμείς και να συνεχίσουν οι επόμενοι παίκτες. Πρέπει να βλέπουν την Εθνική σαν φιλοδοξία, ειδικά αν θέλουν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.
Βλέπουμε ότι εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μετά από μία νίκη της Εθνικής τους ομάδας την υποδέχονται αλλιώς. Αυτό που έχει βοηθήσει εμάς είναι η δουλειά, το καλό κλίμα και το πάθος του κ. Ρεχάγκελ. Απολαμβάνουμε τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Ο προπονητής έχει εμπιστοσύνη στα παιδιά ειδικά σε αυτά που έχουν προβλήματα με τις δικές τους ομάδες. Είναι πολύ σπουδαίο να κρατάει τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε.


Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας μίλησε στο SuperΣΠΟΡ Fm 94,6 για:

Για την Εθνική ομάδα

«Από τη στιγμή που πετύχαμε την πρόκριση, στόχος είναι πως θα βελτιώσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας και από πλευράς θεάματος και όχι μόνο αποτελέσματος. Αυτό φάνηκε χθες κόντρα στη Βουλγαρία, αφού η ομάδα δεν παρουσίασε κανένα κενό και υπήρχε διάθεση από όλους τους παίκτες. Κρίμα, όμως, που δεν ήρθε πολύς κόσμος. Θέλουμε τους φιλάθλους να έρχονται και να γεμίζουν το γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια και όχι μόνο στα σημαντικά. Η Εθνική έχει αρχίσει και αποκτά πολλά πράγματα και από εδώ και στο εξής όλοι πρέπει να την αντιμετωπίζουν διαφορετικά, χωρίς ειρωνείες και χλευαστικά σχόλια. Έχουμε φτιάξει ένα οικογενειακό κλίμα, ο προπονητής βρίσκεται συνέχεια δίπλα μας και η ομοσπονδία έχει αρχίσει να λειτουργεί με τον τρόπο για τον οποίο φωνάζαμε και γινόμασταν κακοί. Αποδεικνύεται ότι όλα αυτά που είχαμε επισημάνει, ήρθαν να δώσουν στην Εθνική ομάδα σταθερότητα και σοβαρότητα και να την βλέπουμε πλέον όπως πρέπει, δηλαδή με πολύ καλή διάθεση και όρεξη. Να είστε σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό, αφού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αυτής της ομάδας. Μέχρι το καλοκαίρι πιστεύω να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι, αφού υπάρχουν κι άλλα φιλικά, τα οποία θα βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή προετοιμασία».

Για τον Οτο Ρεχάγκελ

«Ερχόμενος ο κ. Ρεχάνγκελ, όλοι έπεσαν πάνω του να τον βγάλουν αποτυχημένο, ότι δεν κάνει για αυτή την ομάδα και άλλα σχετικά. Αυτός ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο μαζί με τους παίκτες να πάει την ομάδα στα τελικά της Πορτογαλίας. Όσο διαρκούσε η χαρά της πρόκρισης, κανείς δεν έλεγε τίποτε. Τώρα άρχισαν πάλι κάποιοι να το παίζουν ειδικοί και ειδήμονες. Ας βάλουν λίγο τη μνήμη τους να δουλέψει, ας δουν τι επιλογές έκανε αυτά τα δύο χρόνια και ας του έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή. Άλλωστε τα αποτελέσματα, που «έφεραν» αυτές οι επιλογές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που έγιναν προ δεκαετίας στα τελικά του Μουντιάλ του 1994».

Για τον Αγγελο Χαριστέα

«Αυτό που παρατηρώ στον Άγγελο και μέσα στις προπονήσεις και μέσα στα παιχνίδια, είναι ότι έχει αποκτήσει μια ευρωπαϊκή ωριμότητα και εμπειρία παίζοντας δίπλα σε μεγάλους παίκτες και αντιμετωπίζοντας επίσης μεγάλους παίκτες. Όταν ένας επιθετικός δεν μπορεί να τελειώσει κάποια φάση και έχει κάποιες άλλες επιλογές, είναι καλό να τις αξιοποιεί, αφού εκεί βγαίνει η ομαδικότητα και το απλό ποδόσφαιρο. Και ο Άγγελος δείχνει σημάδια βελτίωσης. Είναι ακόμη μικρός σε ηλικία και έχει περιθώρια να βελτιωθεί και να κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό».

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο

«Ο Δημήτρης έχει έρθει πολύ βελτιωμένος από την Αγγλία και το διαπιστώνω και από το πολύ καλό πρωτάθλημα που κάνει φέτος με τον Παναθηναϊκό. Δείχνει σταθερή άνοδο και για μένα είναι χαρά να τον έχω στην ομάδα στην οποία παίζω, αφού κινείται συνέχεια, ανοίγει διαδρόμους και είναι εύκολο να τον τροφοδοτήσω, να τον αξιοποιήσω. Από τη στιγμή που επιλέχθηκε από τον κ. Ρεχάνγκελ, αυτό πρέπει να τον κάνει περισσότερο υπεύθυνο. Εξαρτάται από τον ίδιο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα και στην ίδια κατάσταση που είναι τώρα. Είναι ένα νέο παιδί και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Μακάρι να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο»

News 24/7

24MEDIA NETWORK