Απολαυστικός Λάζαρος, πρόλαβε τα... κουτσομπολιά

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το 3-2 του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ δεν είναι απ' αυτές που ακούγονται κάθε εβδομάδα.

Απολαυστικός Λάζαρος, πρόλαβε τα... κουτσομπολιά

Προτού καν αρχίσει τη συνέντευξή του στη NOVA ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν συνέβη τίποτα με τον προπονητή του, τον οποίο τον κράτησε στον πάγκο κατά το πρώτο ημίχρονο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος άλλαξε την εικόνα της ΑΕΚ προς το καλύτερο μετρώντας γκολ και ασίστ, εξήγησε ότι τα λέει όλα αυτά " για να προλάβει τα κουτσομπολιά" και εξήγησε πως " ο προπονητής ήταν ανάμεσα σ' εμένα και τον Πατίτο. Πήρε μια απόφαση και καλά έκανε στηρίζοντάς την".

Προς επίρρωση μάλιστα όλων των παραπάνω συμπλήρωσε ότι " μπορεί παλιότερα να είχα θυμώσει που δεν έπαιξα βασικός και να έμπαινα με νεύρα στο δεύτερο ημίχρονο".

Ερωτηθείς δε για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε αφότου πάτησε το χορτάρι, δήλωσε με χιούμορ πως " αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνε την μπάλα από τον τερματοφύλακα γιατί προτιμώ να κάνω το λάθος εγώ, παρά ο συμπαίκτης μου", θυμίζοντας... Καραγκούνη!

Στην ερώτηση γιατί πάσαρε στον Πέκχαρτ και δεν τελείωσε τη φάση όταν βγήκε απέναντι στον Βλαχοδήμο, αναγνώρισε πως " ίσως ήταν λάθος, το έκανε για να μην το παρατραβήξω. Ήθελα μάλλον να το σιγουρέψω".

Όλα αυτά γιατί " είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, καλύτερη και απ' όταν και από 22-23 ετών, γιατί ξέρω το κορμί μου και μέχρι που να πιεστώ".

Ο Λάζαρος μίλησε επίσης για τον αγώνα έχοντας προβλέψει πως " θα είναι ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν" και έβγαλε τον καπέλο στον Παναθηναϊκό, " ο οποίος θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, είχα πολύ καιρό να δω τέτοια ομάδα".

Υποστήριξε πως και " εμείς είχαμε σχέδιο, αλλά δεν μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. To παιχνίδι πάντως ήταν διαφήμιση και ο τρόπος που το προσέγγισαν οι ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου. Με βάση την εικόνα να εύχεστε να γίνει τελικός κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΑΕΚ".

Όσο για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε ανέφερε πως " έχω παίξει 4.5 χρόνια στον ΠΑΟ και έχω πάρει πολλά. Και από τους οπαδούς πήρα πολλά στο ματς του πρώτο γύρου, εκείνο που συνέβη ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK