Απόλλων - Λεβαδειακός 1-1 (VIDEO)

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέκτησε ο Λεβαδειακός μετά το 1-1 στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τρία πέναλτι στο ματς!

Απόλλων - Λεβαδειακός 1-1 (VIDEO)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Χωρίς να πάρουν πολλά ρίσκα, οι δύο ομάδες φρόντισαν περισσότερο τα μετόπισθεν. Δεν τα κατάφεραν αρκετά καλά αν σκεφτεί κανείς ότι τα δύο γκολ του αγώνα επιτεύχθηκαν στα 20 πρώτα λεπτά του αγώνα (με δύο πέναλτι, ο Καραδέμητρος άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, ο Μιλιάζες ισοφάρισε), ωστόσο ακόμα και μετά από αυτήν την εξέλιξη η τακτική δεν άλλαξε.

Οι γηπεδούχοι του Απόλλωνα ήταν στοιχειωδώς πιο κινητικοί και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να κάνουν ευκαιρίες. Ο Λεβαδειακός, έχοντας σκοράρει, δεν είχε λόγο να ζητήσει κάτι παραπάνω από το ματς και να καταναλώσει δυνάμεις που θα του φανούν πολύτιμες στη συνέχεια.

Ο Απόλλων πάντως θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν ο Βάντερσον ευστοχούσε στο πέναλτι του 55' (το τρίτο της βραδιάς). Ο παίκτης της "ελαφράς ταξιαρχίας" όμως αστόχησε (απελπιστικά μάλιστα) και ουσιαστικά καταδίκασε την ομάδα στην ισοπαλία αφού άλλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι δεν ξαναέκαναν. Ο Λεβαδειακός βγήκε μπροστά στο τελευταίο πεντάλεπτο μήπως και κλέψει το ματς. Δεν τα κατάφερε αλλά δεν έσκασε κιόλας.

MVP

Απειλητικός ο Μιλιάζες. Εβαλε το πέναλτι, εκτελούσε στημένα και γενικά αποτέλεσε ένα υπολογίσιμο αντίπαλο για την άμυνα του Απόλλωνα σ' όλο το ματς.

Αδύναμος Κρίκος

Δύο καλές ευκαιρίες παρουσιάστηκαν στον Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο έπεσαν στα πόδια του Βάντερσον. Στα... πουλιά το πέναλτι, στα χέρια του Στρατηλάτη το σουτ προς το τέλος του ματς.

Σχόλιο

Κερδισμένος ο Λεβαδειακός πέρα από κάθε αμφιβολία. Οχι ότι εξασφάλισε την πρόκριση αλλά όπως και να το κάνουμε μία εκτός έδρας ισοπαλία δίνει ένα πλεονέκτημα. Ο Απόλλων το πάλεψε το ματς, το διεκδίκησε σαν ίσος προς ίσον.

Οι συνθέσεις

Απόλλων: Πίτκας, Χατζηζήσης, Λίτσης, Γεωργίου (82' Κύργιας), Κοτσώνης, Χατζής, Σέτι (46' Ψιάνος), Βάντερσον, Άρσιτς, Καραδέμητρος (70' Βασιλαντωνόπουλος), Κυβελίδης.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μιλιάζες, Μάγκας, Πίντερ (46' Τομάς), Σάντσες, Γκόμες, Μιλοσάβλιεφ (68' Βούκσεβιτς), Ορτέγκα, Μπουσταμάντε (58' Μάντζιος), Σοτέλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK