Απολογήθηκε ο Κασίγιας στους συμπαίκτες του

Φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αναγνωρίζει τις ευθύνες του. Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε, ο Ίκερ Κασίγιας στάθηκε μπροστά στους συμπαίκτες του και ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνισή του στο σοκαριστικό 5-1 από την Ολλανδία.

Απολογήθηκε ο Κασίγιας στους συμπαίκτες του

" Όταν επέστρεψα σ' αποδυτήρια ο Ίκερ μιλούσε σε όλους εν μέσω σιωπής κατηγορώντας τον εαυτό του για ό,τι συνέβη. Ταυτόχρονα έθετε τις βάσεις για την ανάκαμψη που έχουμε ανάγκη", αποκάλυψε ο εκλέκτορας των παγκόσμιων πρωταθλητών, ο οποίος δεν μπορούσε ακόμη να πιστέψει τι ακριβώς συνέβη στο ματς της Παρασκευής.

" Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ωριμότητα και τον επαγγελματισμό ν' αντιμετωπίσουν την κατάσταση και όσοι είναι άνω των 30 θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες λόγω των όσων έχουν κερδίσει", αποκρίθηκε ο Ντελ Μπόσκε όταν ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις των διεθνών μετά την αυστηρή κριτική, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγών.

" Μπορεί να υπάρξουν μία-δύο, αλλά δεν είναι ώρα να μιλάμε γι' αυτό. Δεν θέλουμε να πάρουμε βιαστικές και λανθασμένες αποφάσεις. Ακόμη κι αν υπάρξουν αλλαγές, δεν θα σημαίνει ότι υψώνουμε το δάχτυλο σε κανέναν", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK