Απολογήθηκε ο Μπέιλ για την κόκκινη κάρτα

Μετανιωμένος δείχνει να είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λας Πάλμας, που ήταν και η πρώτη μετά από 8 χρόνια.

Απολογήθηκε ο Μπέιλ για την κόκκινη κάρτα
© REUTERS

Σε ματς θρίλερ εξελίχτηκε το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λας Πάλμας, με τους Μαδριλένους να παίρνουν την ισοπαλία στα τελευταία λεπτά με δύο γκολ του Ρονάλντο (3-3).

Το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αν ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν προχωρούσε σε μία αψυχολόγητη κίνηση για την κλάση του, όταν μετά από φάουλ που έκανε στον Τζόναθαν Βιέρα, ο αρχηγός των φιλοξενουμένων ζήτησε τα ρέστα με τον Ουαλό να του απαντάει ρίχνοντάς τον στο έδαφος!

Μετά το παιχνίδι, ο Ζιντάν αποκάλυψε πως “αυτός (Γκάρεθ Μπέιλ) έχει απολογηθεί. Δεν είναι είναι χαρούμενος με την αποβολή”, ενώ και ο ίδιος επιθετικός χαφ μιλώντας στη Real TV, δήλωσε πως “δεν πιστεύω πως άξιζα την κόκκινη κάρτα. Θέλω να απολογηθώ στην ομάδα και στους οπαδούς. Ελπίζω να μάθω από το λάθος μου”.

Ο Μπέιλ θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό, μόλις δύο εβδομάδες αφότου επέστρεψε από την τρίμηνη απουσία του από τα γήπεδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK