Απολογήθηκε ο τραυματίας Καψής

Ο Μιχάλης Καψής απολογήθηκε εγγράφως το βράδυ της Τετάρτης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στηρίχθηκε στις εξετάσεις των γιατρών για να πιστοποιήσει το πρόβλημα τραυματισμού. Η διοίκηση είχε επικαλεστεί ανύπαρκτο τραυματισμό του παίκτη, κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνει το ιατρικό επιτελείο.

Απολογήθηκε ο τραυματίας Καψής
Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ θεωρώντας πως οΜιχάλης Καψήςεπικαλείται ανύπαρκτο τραυματισμό στο πόδι προκειμένου να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, τον κάλεσε σε απολογία ούτως ώστε να εκθέσει τα επιχειρήματά του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έμεινε έκπληκτος από τη συγκεκριμένη διοικητική απόφαση, καθώς, όπως τονίζει, ακολουθεί λόγω θλάσης ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ύστερα από οδηγίες του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και του επικεφαλής Παντελή Νικολάου. Σε αυτό άλλωστε στηρίχθηκε στην έγγραφη απολογία του που παρέδωσε την Τετάρτη.

Με αυτή τη κίνηση, ο Ολυμπιακός εκθέτει τους γιατρούς του από τη στιγμή που ο κ.Παντελής Νικολάου και ο κ.Δήμος Αναστασιάδης δεν βγήκαν ποτέ να διαψεύσουν το γεγονός πως ο Μιχάλης Καψής είναι τραυματίας.

Ο πατέρας του Καψή, Άνθιμος, μιλώντας στο "Sportime Radio" υπερασπίστηκε τον Μιχάλη. Επισήμανε δε πως δεν υπάρχει περίπτωση ο γιος του να προφασίζεται τραυματισμό επειδή δεν θέλει να συμμετάσχει στις δραστηριότητες των "ερυθρόλευκων".

"Έμαθα χθες ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον Μιχάλη να μιλήσει για κάποιους τραυματισμούς, να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ο Μιχάλης δεν είναι τέτοιος χαρακτήρας να επικαλείται τραυματισμούς. Έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, έχει κάνει ενέσεις για να παίξει στην Εθνική, στην ΑΕΚ παλαιότερα, στον Ολυμπιακό τώρα. Δεν ξέρω γιατί θέλει να τον καλέσει η ΠΑΕ σε απολογία. Έχει αποδείξει επίσης ότι σέβεται το συμβόλαιο που υπογράφει σε όλες τις ομάδες. Όλοι θέλουν να παίζουν αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι θέμα προπονητή, θέμα ετοιμότητας του παίκτη. Πιστεύω ότι είναι άκαιρο, στη χρονική στιγμή που το κάνουν".

Το νέο, πάντως,επεισόδιο στις σχέσεις Ολυμπιακού-Καψή, λογικό είναι, να προκαλεί ερωτηματικά. Εξάλλου, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, από τότε που τα δημοσιεύματα περί θέλησης του Καψή να αποχωρήσει από την ομάδα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, έστω και αν είχαν διαψευσθεί τόσο από την ομάδα όσο και από τον ίδιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK