Απών ο Σασιασβίλι
Χωρίς τον Γκεόργκι Σασιασβίλι και το συνήθη Ντιέγκο Ρομάνο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής.
Ο Γεωργιανός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται -ως γνωστόν- στο στάδιο της αποθεραπείας του.
Αναφορικά με τους παίκτες που έλαβαν μέρος στην προπόνηση, έκαναν ασκήσεις με σέντρες και τελειώματα φάσεων, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν οικογενειακό “διπλό”.
Το “παρών” έδωσε και ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης με σκοπό να “ντοπάρει” ψυχολογικά τους παίκτες.
Η προετοιμασία του κρητικού συλλόγου ολοκληρώνεται το Σάββατο (03/03) με μία πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Νίκος Καραγεωργίου θα ανακοινώσει την αποστολή.