ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόντες από την προπόνηση Τσιάρτας, Ζιοβάνι

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Βασίλη Τσιάρτα στον Εθνικό αφού ο έμπειρος μέσος απουσίασε από την προπόνηση της Τρίτης (28/11). Στην προπόνηση δεν εμφανίστηκε ούτε ο Ζιοβάνι αλλά σε αντίθεση με τον Τσιάρτα, ο Βραζιλιάνος είχε δικαιολογία, αφού φερόταν να είχε πάει για θεραπεία.

Απόντες από την προπόνηση Τσιάρτας, Ζιοβάνι

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Βασίλη Τσιάρτα στον Εθνικό αφού ο έμπειρος μέσος απουσίασε από την προπόνηση της Τρίτης (28/11). Στην προπόνηση δεν εμφανίστηκεούτε ο Ζιοβάνι αλλά σε αντίθεση με τον Τσιάρτα, ο Βραζιλιάνος είχε δικαιολογία, αφούφερόταν να είχε πάει για θεραπεία.

Η προπόνηση της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό αφού ο Νίκος Πηρούνιας ήθελε οι ποδοσφαιριστές του να έχουν μια πρώτη επαφή με τον χώρο. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι παίκτες μεταφέρθηκαν εκεί με πούλμαν και λίγο πριν την αναχώρηση, ο κ. Πηρούνιας τους είπε πως θα γίνει μια καινούργια αρχή.

Ο Νίκος Πηρούνιας δείχνει να βρήκε τον αντικαταστάτη του Λύσανδρου Γεωργαμλή με τον Τζόκο Χατζέφσκι να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την διοίκηση των “κυανόλευκων” και είναι πολύ πιθανόν μέχρι την Παρασκευή να έχει τελειώσει το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ