Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Κομπότη, Μπάκου, Μποροβήλου

Στο κενό έπεσαν οι ενστάσεις των Κομπότη, Μπάκου και Μποροβήλου κατά την ακυρότητα της κλήτευσής τους για το μεγάλο "Koriopolis".

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις Κομπότη, Μπάκου, Μποροβήλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο κενό έπεσαν οι ενστάσεις κατά της ακυρότητας της κλήτευσης τους που κατέθεσαν ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος των Αρκάδων Γιώργος Μποροβήλος, όλοι τους κατηγορούμενοι στο μεγάλο «koriopolis».

Πρόκειται για την δίκη των «στημένων αγώνων του 2011 και έτσι και οι τρεις θα καθίσουν στο σκαμνί του κατηγορουμένου.

Ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού κατέθεσε ένσταση γιατί η κλήση του είχε επιδοθεί σε άλλη διεύθυνση οικίας. «Η μεταβολή διεύθυνσης δεν δηλώθηκε νομίμως άρα η επίδοση έγινε νομίμως» υποστήριξε η εισαγγελέας έδρας.

Οι δικηγόροι των κ.κ. Μποροβήλου και Μπάκου υποστήριξαν ότι «στο κατηγορητήριο γίνεται αναφορά ότι ο παράνομος στοιχηματισμός έχει γίνει σε εταιρία εξωτερικού. Πρέπει οι πράξεις να είναι αξιόποινες κατά το δίκαιο, στον τόπο τέλεσης. Αν δεν είναι παράνομος ο στοιχηματισμός, δεν μπορούν να τιμωρηθούν. Το αδίκημα δεν έχει γίνει στην Τρίπολη αλλά στο εξωτερικό και οι εταιρίες δεν προσδιορίζονται. Θα έπρεπε να γίνει αναφορά και στις αλλοδαπές εταιρίες ώστε να εξεταστεί αν είναι παράνομες».

Η εισαγγελέας απάντησε ότι «στο κατηγορητήριο υπάρχει ακριβής καθορισμός της πράξης και του τόπου τέλεσης» και απέρριψε την ένσταση.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Νοεμβρίου οπότε θα εξεταστεί η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του ελληνικού δημοσίου το οποίο ζητάει την καταδίκη όλων των κατηγορουμένων και συνολικά 30.3 εκατ. ευρώ ως ηθική ικανοποίηση από τους 84 κατηγορούμενους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK