Απορρίφθηκε η έφεση για Γκαρσία

Απών από τους επόμενους δύο αγώνες του ΠΑΟΚ θα είναι οριστικά ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ κατά της πρωτόδικης απόφασης απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Απορρίφθηκε η έφεση για Γκαρσία
Ως εκ τούτου, ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και ΟΦΗ, έχοντας εκτίσει ήδη μία αγωνιστική την τιμωρίας του στο ματς με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός εκτός του Γκαρσία δεν υπολογίζει και τους Βιεϊρίνια, Λάμπρο Βαγγελή και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που εξακολουθούν να προπονούνται με ατομικό πρόγραμμα, ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης (17/12) δεν έδωσε το "παρών" ο Παντελής Κωνσταντινίδης, αφού τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του.

Εξάλλου, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με την περιφερειακό διευθυντή της τράπεζας "Marfin", η οποία την οποία διεξάγεται κατ’ αποκλειστικότητα η διάθεση των μετοχών του "δικεφάλου του βορρά".

Διευκρινίσεις για την Α.Μ.Κ.

"Σχετικά με τη διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για την διευκόλυνση όσων θέλουν να συμμετάσχουν, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

1: Είναι απαραίτητη η επίδειξη της πρωτότυπης αστυνομικής ταυτότητας κατά την κατάθεση στον λογαριασμό της Α.Μ.Κ.

2: Είναι απαραίτητο αποδεικτικό του ΑΦΜ του καταθέτη (εκκαθαριστικό εφορίας ή λογαριασμός ΔΕΗ) σε φωτοτυπία.

3: Κατάθεση για λογαριασμό τρίτου προσώπου γίνεται μόνο με εξουσιοδότηση.

4: Στη διαδικασία της Δημόσιας Εγγραφής μπορεί κάποιος μόνο μια φορά να αγοράσει μετοχές στο όνομά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK