Αποστολή στην Κίνα για την "αρπαγή" του Τέβες!

Η Μπόκα Τζούνιορς πληρώθηκε αδρά για να δώσει τις ευλογίες της για τη μετακίνηση του Κάρλος Τέβες στην Κίνα όμως τώρα πάει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" κάνοντάς τον ξανά κάτοικο "Μπομπονέρα"! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Carlos Tevez of Argentina's Boca Juniors looks on during the Copa Libertadores semifinals soccer match against Ecuador's Independiente del Valle in Buenos Aires, Argentina, Thursday, July 14, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Carlos Tevez of Argentina's Boca Juniors looks on during the Copa Libertadores semifinals soccer match against Ecuador's Independiente del Valle in Buenos Aires, Argentina, Thursday, July 14, 2016.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Κάρλος Τέβες έγινε πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο πολυδάπανες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με την Shanghai Shenhua να τον παίρνει από την Μπόκα Τζούνιορς και να δέχεται να τον αμείβει με 40.000.000 δολάρια ετησίως όμως πριν κλείσει καν χρόνο στην Κίνα είναι πιθανό να επιστρέψει στην πατρίδα του!

Όπως αποκάλυψε η αργεντίνικη "Olè", ο πρόεδρος της ομάδας του Μπουένος Άιρες, Ντανιέλ Ανχελίτσι, ταξίδεψε τη Δευτέρα στην Κίνα με μία και μοναδική αποστολή: να έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Shenhua για να πάρει πίσω τον "Απάτσε".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που του επιτρέπει να αποδεσμευτεί από την κινεζική ομάδα έναντι 6.000.000 δολαρίων (θα πρέπει όμως να δοθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου), με τους Αργεντινούς να έχουν πάντως και κάποια "όπλα" στην προσπάθειά τους αυτή.

Το ένα είναι πως η Shanghai Shenhua δεν έχει... τρελαθεί από τον Τέβες και ξέρει πως αν τον κρατήσει θα πρέπει να του δώσει άλλα 40.000.000 δολάρια ενώ το δεύτερο είναι πως ψάχνει να αφήσει μια θέση ξένου ελεύθερη μετά τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK