Αποσύρει το ενδιαφέρον για Κρόος η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παύει πλέον να ασχολείται με την περίπτωση του Τόνι Κρόος, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα. Ο Λουίς Φαν Χάαλ φαίνεται να μη δίνει το τελικό "οκ" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Κρόος η Γιουνάιτεντ

Μόλις μια μέρα μετά τα δημοσιεύματα που κάνανε λόγο για συμφωνία μεταξύ Γιουνάιτεντ και Τόνι Κρόος, ήρθαν στη δημοσιότητα νέα που μιλάνε για απόσυρση του ενδιαφέροντος της ομάδας του Μάντσεστερ για το Γερμανό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής "Guardian", ο Λουίς Φαν Χάαλ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Γερμανό μέσο.

Αποσύρει το ενδιαφέρον για Κρόος η Γιουνάιτεντ

Ο Τόνι Κρόος αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην τεχνικός του συλλόγου Ντέιβιντ Μόγιες είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, προκειμένου ο παίκτης να προσφέρει λύσεις στο χώρου του κέντρου των "κόκκινων διαβόλων".

Ο ίδιος ο παίκτης από τη μεριά του δήλωσε: "Υπήρξαν πολλές φήμες, αλλά ούτε έχω, ούτε είχα ποτέ θέμα με τη Γιουνάιτεντ. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα και στην προετοιμασία μας για το Μουντιάλ".

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Τόνι Κρόος λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια πρόταση ανανέωσης στον παίκτη από τη Μπάγερν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK