Αποσύρεται μεγάλος παίκτης των Γιουνάιτεντ-Έβερτον, του ευχήθηκε ο Μουρίνιο.

Ο παίκτης, γνωστός για την πιο ιδιαίτερη κόμη στο Μάντσεστερ, κρεμά τα παπούτσια του και εμείς αναρωτιόμαστε πώς περνούν τα χρόνια.

Manchester United's manager José Mourinho applauds the fans as he walks off the pitch after the end of the Europa League group A soccer match between Manchester United and Feyenoord at the Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Nov. 24, 2016. United won the game 4-0. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's manager José Mourinho applauds the fans as he walks off the pitch after the end of the Europa League group A soccer match between Manchester United and Feyenoord at the Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Nov. 24, 2016. United won the game 4-0. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο 36χρονος Φελαϊνί, ο οποίος είχε πάνω από 300 συμμετοχές και 50 τέρματα στην Premier League, επιβεβαίωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην κινεζική Ταϊσάν.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ανακοίνωσε την είδηση: "Γράφω αυτή την ανάρτηση για να ανακοινώσω ότι μετά από μια καριέρα 18 ετών, αποσύρομαι από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όλα ξεκίνησαν πολύ πριν από αυτά τα 18 χρόνια. Θυμάμαι, σαν χθες, το πρώτο μου παιχνίδι ως παιδί, τις ατελείωτες προπονήσεις με τον πατέρα μου, την πρώτη μου επιλογή, την Σταντάρ Λιέγης και την πρώτη μου επιλογή για την εθνική ομάδα του Βελγίου. Ο χρόνος κυλάει!"

"Τι απίστευτο ταξίδι ήταν", πρόσθεσε ο Φελαϊνί. "Είμαι τόσο ευγνώμων που έπαιξα το άθλημα που αγαπώ στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι περήφανος που έχω εκπροσωπήσει τη Σταντάρ στο Βέλγιο, την Έβερτον και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Ταϊσάν στην Κίνα".

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μαθαίνοντας την είδη, έγραψε ένα ειλικρινές μήνυμα στον Μαρουάν Φελαϊνί για να του ευχηθεί καλή τύχη στην συνέχεια της πορείας του.

Ο "Special One" αφιέρωσε μια ολόκληρη ανάρτηση στον Φελαϊνί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram - κάτι που επιφυλάσσει για όλους όσους έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε εκείνον κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Δίπλα σε τρεις φωτογραφίες τους, ο Μουρίνιο έγραψε: "Δεν ξεχνάω ποιος μου έδωσε ό,τι μπορούσε να μου δώσει. Ήσουν και θα είσαι πάντα ένας από τους δικούς μου. Συγχαρητήρια για την καριέρα σου και ξεκούρασε αυτούς τους αστραγάλους που υπέφεραν πολύ από τραυματισμούς".

Διαβάστε περισσότερα

Μουρίνιο: Η προσωπική του επαφή με παίκτες της Γιουνάιτεντ

Παίκτης της Γιουνάιτεντ απέρριψε τους Σαουδάραβες

News 24/7

24MEDIA NETWORK