Αποσύρθηκε, επέστρεψε, δέχτηκε 13 γκολ σε 4 ματς και είπε ξανά "αντίο"

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Μπεν Φόστερ καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του με τη φανέλα της Ρέξαμ.

Wrexham's Ben Foster (12) prepares to clear the ball against Chelsea during the first half of a club friendly soccer match Wednesday, July 19, 2023, in Chapel Hill, N.C. (AP Photo/Karl B DeBlaker)
Ο Μπεν Φόστερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση AP

Τα γάντια κρέμασε... ξανά, λίγους μόλις μήνες μετά από την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ο Μπεν Φόστερ.

Ο 40χρονος, πλέον, γκολκίπερ, τον Σεπτέμβριο του 2022 ανακοίνωσε την απόσυρση του από την ενεργό δράση καθώς μετά από την Γουότφορντ δεν βρήκε αυτό που ήθελε στην Premier League ενώ και ο ίδιος ένιωθε πως είχε φτάσει η ώρα να πει "αντίο".

Λίγους μήνες μετά η Ρέξαμ προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή και κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα και να την βοηθήσει να επιστρέψει στην Δ' κατηγορία της Αγγλίας, κάτι που τελίκά έγινε πραγματικότητα.

Τα πράγματα όμως στη συνέχεια δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο Άγγλος γκολκίπερ. Συγκεκριμένα στις 3 πρώτες του εμφανίσεις με την Ρέξαμ στην League Two, ο Φόστερ δέχθηκε 13 γκολ σε 4 αναμετρήσεις κάτι που τον έκανε να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης. Κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε και ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελε να είναι ώστε να βοηθήσει την Ρέξαμ να πετύχει τους στόχους της.

"...Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις μου αυτή την σεζόν δεν ήταν στο επίπεδο που θα ήθελα να είναικαι νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Η Ρέξαμ θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδία μου..."

Για την ιστορία, ο Φόστερ είναι ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην ιστορία της Premier League, έχοντας συνολικά 1248.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λυών "πολιορκεί" φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Παρί και επιδιώκει τον δανεισμό του

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Μετά το "όχι" του Όλμο, αυτός είναι ο νέος εκλεκτός του Πεπ για αντι - Ντε Μπρόινε

Η Σεβίλλη εισπράττει από παντού αλλά παίρνει με "ψίχουλα" τον διάδοχο του Μπόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK