ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aποθεώνει τον Γκουαρδιόλα ο Ρόμπεν

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και την προπονητική του ευφυία. Ας δούμε τώρα και τι ακριβώς λέει και ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, όπως ο Αριεν Ρόμπεν, που συνεργάζεται με τον Καταλανό τους τελευταίους 18 μήνες.

Aποθεώνει τον Γκουαρδιόλα ο Ρόμπεν

Ο Ολλανδός τόνισε στον Guardian: “Οταν άρχισα να δουλεύω μαζί του, παρατήρησα ότι εμβαθύνει πάρα πολύ στο αντικείμενο. Η εξυπνάδα του είναι το κάτι άλλο. Τακτικά είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και μαζί του εξέλιξα αρκετά το παιχνίδι μου. Κάναμε αρκετή δουλειά αυτούς τους 18 μήνες”.

Και ακόμα: “Μαζί του έχω μία υπέροχη σχέση. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται για το ποδόσφαιρο και η ευκολία με την ποία προσαρμόζει τις τακτικές του στο υλικό. Χρησιμοποιούμε όλα τα συστήματα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να παίζω πρακτικά παντού. Με τον Πεπ μπορείς να συζητήσεις τα πάντα. Και ο ίδιος είναι ευτυχισμένος να μιλάει για ποδόσφαιρο ακόμα και στις 3 το ξημέρωμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK