Αποθέωσε τον Μπεργκ ο Γιόχανσον

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον απάντησε σε ερώτηση για την επόμενη μέρα στην Σουηδία χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, βάζοντας στην εξίσωση τον Μπεργκ. Τι είπε για το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Αποθέωσε τον Μπεργκ ο Γιόχανσον
berg johanson ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ απάντησε χωρίς... κόμπλεξ στις ερωτήσεις των φιλάθλων της Super League στο σάιτ της διοργανώτριας αρχής. Μίλησε για τους στόχους της Ένωσης, το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα, το αγαπημένο του γκολ, ενώ δεν ξέχασε να αποθεώσει τον Μάρκους Μπεργκ!

Τι θα έλεγες στον κόσμο της ΑΕΚ όσο αφορά τους στόχους; Είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος; Θεωρείς ότι μπορείτε κατακτήσετε το Κύπελλο όπως συνέβη πέρυσι;

«Όλα είναι πιθανά και θέλουμε να διεκδικήσουμε και τους δύο στόχους. Ως προς το κύπελλο το οποίο κατακτήσαμε πέρυσι αυτό που θέλουμε είναι και εφέτος να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Και από εκεί και πέρα ως προς το πρωτάθλημα αυτό που θέλουμε και θα επιδιώξουμε είναι να αποτελέσουμε πρωταγωνιστικό μέρος στο κυνήγι του τίτλου μέχρι το τέλος».

Ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχεις πετύχει;

«Θα ξεχώριζα ένα γκολ που έχω πετύχει με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ σε ματς κόντρα με την Τζουργκάρντεν με σουτ περίπου από τα τριάντα μέτρα».

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ΑΕΚ για καιρό; Αν ερχόταν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού θα έφευγες;

«Δύσκολο να απαντήσω σε μία τέτοια ερώτηση για το μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι μου αρέσει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα, είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και θα ήθελα να παραμείνω για πολύ καιρό εδώ».

Πιστεύεις ότι η αποχώρηση του Ιμπραΐμοβιτς από την εθνική Σουηδίας έχει επηρεάσει την ομάδα; Ποια η άποψή σου για τον Μάρκους Μπεργκ;

«Φυσικά και θα επηρεάσει η αποχώρηση του Ιμπρα γιατί είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, ένας από τους καλύτερους σε ολόκληρο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα η απουσία του θα αναγκάσει την εθνική ομάδα να γίνει πιο καλό σύνολο από πλευράς ομαδικής απόδοσης. Οσον αφορά τον Μάρκους Μπεργκ πρόκειται για έναν καταπληκτικό ποδοσφαιριστή, εκπληκτικό σκόρερ και πολύ καλό άνθρωπο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK