Αποθέωσε Τζέραρντ ο Βενγκέρ

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού μεταξύ Άρσεναλ και Λίβερπουλ, ο τεχνικός των "κανονιέρηδων", Αρσέν Βενγκέρ, έσταξε "μέλι" για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Στίβεν Τζέραρντ.

Αποθέωσε Τζέραρντ ο Βενγκέρ

Άρσεναλ και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα "ξίφη" τους, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Premier League (Σάββατο 2/4). Η σημασία του αγώνα είναι καθοριστική, καθώς εν πολλοίς, θα κρίνει το κυνήγι στην κούρσα για το Champions League. Παρόλα αυτά, ο Αλσατός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου, δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό των "Reds", Στίβεν Τζέραρντ:

"Ο Τζέραρντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε αντιμετωπίσει. Είναι ένας τεράστιος παίκτης και έχει δείξει πολύ μεγάλη αφοσίωση στην Λίβερπουλ. Όταν η Λίβερπουλ έχει πρόβλημα, όλοι βασίζονται σε αυτόν και 9 στους 10 τους δικαιώνει. Είναι ένας ονειρικός μέσος. Έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζεται κάποιος μέσος".

Ο Βενγκέρ ωστόσο, μπορεί να αισθάνεται τυχερός για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, αφού ο Τζέραρντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, εξαιτίας της ποινής που εκτίει για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά σε ερώτηση που δέχθηκε, αν οι "κανονιέρηδες" έχουν ακόμα ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, διατήρησε την αισιοδοξία του: " Αυτή την στιγμή μας νοιάζει απλώς να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες τις οποίες πρέπει να διεκδικήσουμε. Μπορούμε να υπολογίζουμε μονάχα στις δικές εμφανίσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK