Αποθέωση Πίρλο στο twitter

Ποιός δεν θαύμασε τον "μαέστρο" Αντρέα Πίρλο στο ματς κόντρα στην Αγγλία; Οι πάσες ακριβείας, αλλά και το συστημένο απευθείας φάουλ του Ιταλού στο τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα. Διαβάστε τα καλύτερα.

Αποθέωση Πίρλο στο twitter
2014 FIFA

Η Ιταλία κατάφερε να νικήσει την Αγγλία στο πρώτο ματς του τετάρτου ομίλου του Μουντιάλ με 2-1, ωστόσο χρωστάει πολλά στον "μαέστρο" της μεσαίας γραμμής Αντρέα Πίρλο.

Με ποσοστό 95% (108) στις εύστοχες πάσες που πραγματοποίησε στον αγώνα, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως το παιχνίδι της Ιταλίας περνούσε κυρίως από τα πόδια του παίκτη της Γιουβέντους. Η συμβολή του στο πρώτο γκολ του Μαρκίζιο επίσης είναι καθοριστική, μιας και με μια απίστευτη προσποίηση καταφέρνει να τραβήξει πάνω του τους Άγγλους αμυντικούς, αφήνοντας χώρο για σουτ στο συμπαίκτη του.

Αλλά και το απευθείας φάουλ του Ιταλού στο τέλος του αγώνα ήταν "χάρμα ιδέσθαι". Με τον γνωστό ντελικάτο του τρόπο, ο Πίρλο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας για ελάχιστα εκατοστά το γκολ.

Μετά κι από αυτή του την εμφάνιση, οι χρήστες του twitter δεν μπορούσαν παρά να αποθεώσουν τον ηγέτη του κέντρου της Ιταλίας:

Διαβάστε ακόμη:

Αγγλία - Ιταλία 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK