Αποθεώθηκε ο Καραγκούνης, με δάκρυα στα μάτια το "αντίο"

Την αποθέωση από όλη την αποστολή της Εθνικής ομάδας γνώρισε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Αποθεώθηκε ο Καραγκούνης, με δάκρυα στα μάτια το "αντίο"

Από τη μία η απογοήτευση για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την Κόστα Ρίκα. Από την άλλη ο επίλογος του Γιώργου Καραγκούνη που μετά από μία καριέρα πάνω από 20 ετών έριξε τους τίτλους τέλους.

Λογικό ήταν, λοιπόν, να αποθεωθεί στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του κυριακάτικου ματς. Πάνω από 15 λεπτά τον χειροκροτούσαν όρθιοι όλοι, σε ένα αξέχαστο standing ovation. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο "τυπάρας" δεν άντεξε. Λύγισε. Εκλαψε, όπως κάνουν οι πραγματικοί άνδρες. Αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο, όλους όσους ήταν στην αποστολή και τους ευχαρίστησε για αυτή τη μοναδική στιγμή.

"Σας ευχαριστώ όλους. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σας. Αυτή είναι η Ελλάδα. Σημασία έχει να κρατήσουμε την Εθνική στον ίδιο δρόμο. Εγώ θα είμαι δίπλα σας" , ήταν τα λόγια του συγκινημένου Καραγκούνη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, φρόντισε να ξεκαθαρίσει στον Καραγκούνη πως όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο μπορεί να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα, ενώ σύντομα θα διοργανώσει ένα μεγάλο παιχνίδι για να τιμήσει τον αρχηγό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η αποχώρηση Σάντος

Το ματς με την Κόστα Ρίκα ήταν και το τελευταίο για τον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ήταν εξοργισμένος για την αποβολή του λίγο πριν τα πέναλτι με την Κόστα Ρίκα, αλλά και απογοητευμένος για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός. Περίπου δύο ώρες μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα, αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του και πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για την Πορτογαλία. Μία κίνηση που προκάλεσε, είναι αλήθεια, εντύπωση σε πολλούς διεθνείς που περίμεναν ένα διαφορετικό αντίο.

Και τώρα ο Ρανιέρι

Από την Τρίτη η Ελλάδα περνάει σε νέα εποχή με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Σύντομα ξεκινά η στελέχωση του τιμ του Ιταλού, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας στις 25 Ιουλίου. Το σίγουρο είναι πως θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα, ενώ ο Τάκης Φύσσας, ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να υπάρχει καλό κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να επικρατεί οικογενειακή ατμόσφαιρα, φαίνεται δύσκολο να παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο: Θα μας λείψει η αγάπη του Καραγκούνη για την Εθνική

News 24/7

24MEDIA NETWORK