Αποβλήθηκαν από το Κύπελλο Γαλλία Λιόν και Paris FC λόγω επεισοδίων

Το Πειθαρχικό Σώμα της Γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αποφάσισε να αποκλείσει την Paris FC και τη Λιόν, λόγω των επεισοδίων που έγιναν στην έδρα της πρώτης, τα οποία οδήγησαν στην οριστική αναβολή του παιχνιδιού. Η Λιόν θα παίζει χωρίς οπαδούς της στα εκτός έδρας παιχνίδια για το υπόλοι της σεζόν 2021-22.

Αποβλήθηκαν από το Κύπελλο Γαλλία Λιόν και Paris FC λόγω επεισοδίων

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για την Paris FC και τη Λιόν, καθώς η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου απέκλεισε και τις δύο ομάδες από το Κύπελλο Γαλλίας, λόγω των επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον συγκεκριμένο θεσμό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Νις, η οποία θα έπαιζει με τον νικητή του συγκεκριμένου ζευγαριού θα προκριθεί άνευ αγώνος στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Φυσικά οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με βαριά πρόστιμα, (δέκα χιλιάδες η Paris FC, 52 χιλιάδες η Λιόν). Για τη Λιόν υπάρχει και η ποινή απαγόρευσης στο Κύπελλο και της επόμενης σεζόν, αν η Λιόν προχωρήσει σε αντίστοιχες παραβάσεις στο μέλλον.

Η Λιόν θα παίζει χωρίς τους οπαδούς για όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια εντός συνόρων, στο πρωτάθλημα, ενώ θα αναλάβει και τα έξοδα από τις ζημιές που προκλήθηκαν. Η Paris FC θα παίξει πέντε εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK