Αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα

Την αποβολή των Τρικάλων από το πρωτάθλημα και τον υποβιβασμό της Κορίνθου, αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2.

Αποβλήθηκαν τα Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Υπενθυμίζεται πως ο λόγος της ποινής που επιβλήθηκε στα Τρίκαλα είναι η πλαστή εγγυητική επιστολή που κατέθεσε πέρυσι το καλοκαίρι στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού η ομάδα, ενώ η Κόρινθος τιμωρήθηκε για τα πειθαρχικά παραπτώματα της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση και της δυσφημήσεως του αθλήματος.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τις πειθαρχικές ποινές α) της αποβολής από το πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 και β) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ και κατά τα ? αυτής σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ.

ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η Επιτροπή ομόφωνα αποφαίνεται:

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση και της δυσφημήσεως του αθλήματος του ποδοσφαίρου κατ΄ εξακολούθηση και επιβάλλει σε βάρος αυτών τις εξής πειθαρχικές ποινές:

1) Στον πρώτο εγκαλούμενο ΤΑΠ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ α) την χρηματική ποινή των σαράντα χιλιάδων (40.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία αυτό αγωνίζεται κατά τα 2/4 αυτής την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για την πρώτη πειθαρχική παράβαση της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση β) την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήν που αγωνιζόταν μέχρι τώρα για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφημήσεως του ποδοσφαίρου κατ΄ εξακολούθηση γ) την χρηματική ποινή των σαράντα χιλιάδων (40.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία αυτή αγωνίζεται κατά τα 2/4 αυτής την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων(20.000) ευρώ για το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα.

Καθορίζει σε βάρος αυτού συνολική χρηματική ποινή του ποσού των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

2) Στο δεύτερο εγκαλούμενο Σ. ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟ α) την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δύο (2) χρόνια και β) την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία το πρώτο εγκαλούμενο αγωνίζεται την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την πρώτη πειθαρχική παράβαση της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση γ) την χρηματική ποινή των είκοσι χιλιάδων (20.000)ευρώ και λόγω κατηγορίας στην οποία το πρώτο αγωνίζεται την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για τη δεύτερη πειθαρχική παράβαση.

Καθορίζει σε βάρος αυτού μια συνολική χρηματική ποινή του ποσού των δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ (10.000 + 5.000= 15.000).

Δέχθηκε ότι ο αγώνας της 30-7-2011 μεταξύ τωνομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ- ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΠΑΕ ΟΦΗ με τέρματα 3-0. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική διεξαγωγή αυτού.

Δέχθηκε ότι ο αγώνας της 01-8-2011 μεταξύ τωνομάδων ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπερ της ανυπαίτιας ομάδας ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ με τέρματα 3-0. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ από κάθε άλλη πειθαρχική ποινή λόγω αντικειμενικής αδυναμίας συμμετοχής στον ως άνω αγώνα του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών για την κανονική διεξαγωγή αυτού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK