Αποβλήθηκε γιατί χαστούκισε τον αρχηγό του

«Μόδα» αρχίζουν να γίνονται στην Πρέμιερσιπ οι αποβολές από διαπληκτισμό μεταξύ συμπαικτών. Τη «δόξα» των Ντάιερ και Μπόιερ της Νιούκαστλ φαίνεται ότι ζήλεψαν ο Ρικάρντο Φούλερ και ο Άντι Γκρίφιν της Στόουκ στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με τη Γουέστ Χαμ.

Αποβλήθηκε γιατί χαστούκισε τον αρχηγό του

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 53’ της αναμέτρησης του «Άπτον Παρκ». Η Στόουκ προηγούνταν με 1-0 από το 4’ με γκολ του Φαγέ. Οι Λονδρέζοι αναζητούσαν την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 51’, με τον Κάρλτον Κόουλ να νικά κατά κράτος τον αμυντικό των φιλοξενούμενων, Άντι Γκρίφιν.

Η ισοφάριση της Γουέστ Χαμ έβγαλε εκτός εαυτού τον Ρικάρντο Φούλερ, ο οποίος εξέφρασε έντονα παράπονα προς το πρόσωπο του αρχηγού του, λίγο πριν η ομάδα του κάνει τη σέντρα για να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Ο επιθετικός της Στόουκ δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού στη συνέχεια χαστούκισε τον Γκρίφιν, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

O εκνευρισμός του Φούλερ κόστισε ακριβά στην ομάδα του, αφού στο 88’ ο Ντιέγκο Τριστάν άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό και οδήγησε τη Γουέστ Χαμ σε νίκη με 2-1. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της Στόουκ, Τόνι Πούλις, αρκέστηκε να πει ότι το θέμα της αποβολής θα λυθεί εσωτερικά και όχι με δηλώσεις στα μέσα.

Η αποβολή και τα γκολ της αναμέτρησης

News 24/7

24MEDIA NETWORK