Αποζημιώνει τους φίλους της η Έλφσμποργκ

Δεν είναι και η καλύτερη των αναμνήσεων για κάποιον να δίνει το παρόν σε εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας του, να δέχεται τη συντριβή και μετά να καλείται να κάνει και το μακρύ ταξίδι του γυρισμού.

Αποζημιώνει τους φίλους της η Έλφσμποργκ

Δεν είναι και η καλύτερη των αναμνήσεων για κάποιον να δίνει το παρόν σε εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας του, να δέχεται τη συντριβή και μετά να καλείται να κάνει και το μακρύ ταξίδι του γυρισμού. Λόγω ευθιξίας ή μη, οι ιθύνοντες της Έλφσμποργκ πήραν την απόφαση να επιστρέψουν τα χρήματα σε όλους όσοι είχαν την ατυχή έμπνευση να στηρίξουν την ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη πρωταθλήτρια Σουηδίας Τζουργκάρντεν, για την τελευταία αγωνιστική της λίγκας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, μετά την ήττα με 8-1 από τους κυρίαρχους του παιχνιδιού στη σκανδιναβική χώρα, κοινοποίησαν ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στην οποία αναγράφονται τα ακόλουθα:

" Η εμφάνιση των παικτών μας ήταν μη αποδεκτή. Υποσχόμαστε να καλύψουμε τα έξοδα ταξιδιού και εισιτηρίου στους φίλους που μας στήριξαν. Ευχόμαστε να μπορούσαμε να πούμε πως η βαριά ήττα προήλθε λόγω εξωγενών παραγόντων αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απολογούμαστε στους οπαδούς, τα μέλη και τους χορηγούς του συλλόγου, καθώς και σε όλους όσοι εργάζονται στην επιχείρηση.

Το 8-1 απέναντι στη Τζουργκάρντεν θα ηχεί άσχημα στα αυτιά μας για το επόμενο εξάμηνο! ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK