Αποζημίωση αξιώνει ο Δώνης

Ποσό ύψους 1.350.000εκ. ευρώ, το οποίο αφορά τον ίδιο και τους συνεργάτες του,αξιώνει από την ΠΑΕ ΑΕΚ ως αποζημίωση για τη μεταξύ τους διακοπείσα συνεργασία ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Αποζημίωση αξιώνει ο Δώνης
Ο τέως τεχνικός της "Ένωσης" είχε καταθέσει προσφυγή στις 23/12 και όπως υπολογίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο Δώνης έπιασε δουλειά στην ΑΕΚ από τα μέσα Μαϊου και πρόσφερε τις υπηρεσίες του για ένα εξάμηνο. Μέχρι τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είχε πληρωθεί για τρεις μήνες, ενώ η πρόταση της διοίκησης των "κιτρινόμαυρων" ήταν πάρει άλλους τρεις μισθούς, πρότασητην οποία και δεν αποδέχθηκε.

Να σημειώσουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ εξακολουθεί να "πληρώνει" τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος είχε υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο, διάρκειας πέντε ετών υπό την προηγούμενη διοικητική κατάσταση. Η αποζημίωση του Ισπανού τεχνικού έφθανε τα 2,1 εκ. ευρώ καιη συμφωνία των δύο πλευρών ήταν να την πληρώνεται τμηματικά.

Από και πέρα, την Τρίτη 30/12 και ώρα 15:00 θα λάβει χώρα η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι. Το "παρών" είναι σίγουρο ότι θα δώσουν οι Κανελλόπουλος και Θανόπουλος, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και το δικό του ποσοστό, το οποίο έχει να κάνει με το 9% των μετοχών.

Δύο είναι τα βασικά θέματα τα οποία αναμένεται να συζητηθούν στη Γ.Σ. Πρώτο είναι αυτό του προπονητηρίου της ομάδας και της έκτασης που έχει αγοραστεί από τον Νίκο Νοτιά. Η ΑΕΚ αναμένεται να νοικιάσει το χώρο, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το ύψος του ενοικίου που θα πρέπει να καταβληθεί.

Tο δεύτερο θέμα έχει να κάνει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, αλλά με άμεση καταβολή μετρητών. Αυτό, μάλιστα, λέγεται ότι αποτελεί ουσιαστικά και μία πρόσκληση προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν προτίθεται να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον "Τίγρη" και τον Γιώργο Κιντή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ραντεβού των δύο πλευρών μετά τις γιορτές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK