Αραούχο: "Θέλω να μείνω στον...ερωτά μου"

Απίστευτη έκρηξη αγάπης για την ΑΕΚ από Αραούχο: δήλωσε πως είναι ερωτευμένος μαζί της , αποκάλυψε πως είναι λυπημένος που γυρίζει στην Λας Πάλμας και υποσχέθηκε πως ακόμη και τώρα θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια σε προκριματικά για το Champions League και οπαδοί της βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, για να υποδεχθούν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα την αποστολή της ομάδας γυρίζοντας από τη Νέα Σμύρνη.

Στο επίκεντρο , λοιπόν, βρέθηκε ο "χρυσός" σκόρερ του αγώνα της Νέας Σμύρνης, Σέρχιο Αραούχο.

"Σ' ευχαριστούμε για όλα. Μακάρι η αγάπη μας για σένα να μεταφραζόταν σε χρήμα και να σε πληρώναμε εμείς για να μείνεις. Μακάρι να μείνεις για να κάνεις τις καρδιές μας να χτυπάνε δυνατά. Δεν έζησες τίποτα φέτος, σε σχέση μ' αυτά που θα ζήσεις του χρόνου"ήταν τα λόγια των οπαδών της ΑΕΚ!

Με τον Αργεντινό φορ εμφανώς συγκινημένος να δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει. "Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα. Θα κάνω το παν για να μείνω, να το ξέρετε..."!

Λίγη ώρα νωρίτερα, στο γήπεδο του Πανιωνίου, ο Σέρχιο Αραούχο δεν είχε ξεσπάσει μόνο μετά το νικητήριο γκολ του, όταν πήγε και το πανηγύρισε με τον Μανόλο Χιμένεθ αλλά και στις δηλώσεις του.

Σε κατάσταση... χαρμολύπης μίλησε για τον...ερωτά του για την ΑΕΚ που τον έκανε ξανά ευτυχισμένο αλλά και για την επιθυμία του να γυρίσει, υποσχέθηκε πως μαζί με τον πατέρα του θα κάνουν οτι περνάει άπω το χέρι του για να πείσουν τον πρόεδρο της Λας Πάλμας να μείνει στην Ελλάδα και του χρόνου και αποθέωσε τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

“Νιώθω πολύ περίεργα, είμαι φυσικά χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα μου που θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είμαι λυπημένος γιατί τελειώνουν σήμερα πέντε μήνες ευτυχίας στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είμαι ερωτευμένος με αυτή την ομάδα και την πόλη, ελπίζω να μπορέσω να γυρίσω σύντομα εδώ, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, χαρά και λύπη μαζί.

Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, θα βάλω τα δυνατά μου για να γυρίσω, τόσο εγώ όσο και ο πατέρας μου το θέλουμε, αλλά μου έχει πει ο Πρόεδρος της Λας Πάλμας ότι περιμένει να επιστρέψω δυνατός στην ομάδα του, όπως είμαι τώρα. Είμαι στεναχωρημένος λοιπόν, γιατί αύριο φεύγω από την Αθήνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χιμένεθ, ο οποίος μου εξήγησε τι θέλει από εμένα, μίλησα επίσης με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ και με έπεισε να έρθω εδώ. Οφείλω πολλά στον προπονητή μου, γιατί μετά από 1.5 χρόνο αδράνειας, που δεν έπαιζα πολύ, αυτούς τους 4 με 5 μήνες στην Ελλάδα επανήλθα και έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω μια ομάδα.

Αυτό που έζησα εδώ ήταν ωραίο, με τους συμπαίκτες μου δουλέψαμε μαζί σαν μια γροθιά, χαιρόμασταν όλοι μαζί στις χαρές της ομάδας και υποφέραμε όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Θα λυπηθώ πραγματικά αν γυρίσω εδώ και λείπει έστω και ένας από αυτούς, οφείλω πολλά στους συμπαίκτες μου“.

News 24/7

24MEDIA NETWORK