Αραβίδης: "Θα παίξουμε ακόμη καλύτερα"

Βέβαιος πως η ΑΕΚ έχει πολλά περισσότερα να δώσει στον κόσμο της, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Αραβίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά.

Αραβίδης: "Θα παίξουμε ακόμη καλύτερα"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός της Ενωσης μίλησε μετά το τέλος του ματς και είπε: "Στη διάρκεια της προετομασίας έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σε πολλά κομμάτια, όσο αφορά και το επιθετικό αλλά και το αμυντικό. Σήμερα ευτυχήσαμε να βγάλουμε ορισμένα από αυτά σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο, γιατί ήταν και πρώτη αγωνιστική, μπροστά στον κόσμο μας που περιμένει πολλά απο μας στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Είχε και πάρα πολλή ζέστη, αλλά από κει και πέρα ανταποκριθήκαμε, πατάγαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι η συνέχεια είναι δική μας και μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα πράγματα".

Για το αν αισθάνεται άγχος: "Γενικά δεν αγχώνομαι στο παιχνίδι μου. Θέλω να το αφήνω έξω από αυτό που κάνω γιατί οι δυνατότητες μου ξέρω προσωπικά ότι είναι μεγάλες και έχω πει και άλλες φορές ότι αναδεικνύονται μέσα από την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ και συνεργάζομαι με αυτόν τον προπονητή, με αυτούς τους συμπαίκτες. Και θεωρώ ότι οτιδήποτε μπορώ να κάνω στο μέλλον θα αναδειχτεί μέσα από αυτή τη συλογική προσπάθεια".

Για τον κόσμο, είπε: "Για τον κόσμο τα έχουμε πει. Δεν μπορεί αν συγκριθεί".

Για το ματς, σχολίασε: "Ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά για το χρονικό διάστημα που μιλάμε, καθότι και είναι και αρχή του πρωταθλήματος, είναι και το πρώτο παιχνίδια, είμαι βέβαιος ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας. Αλλά έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας να στρώσει η ομάδα και να παίξει ακόμα καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK