Αρχισαν πάλι τα σενάρια για Φαν Νίστελροϊ-Ρεάλ

Αρχισαν πάλι τα σενάρια για Φαν Νίστελροϊ-Ρεάλ
Τα τελευταία δύο καλοκαίρια το όνομα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ φιγουράρει στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθεί η Ρεάλ - "αγοράζω ό,τι κινείται"- ο Ολλανδός επιθετικός αποτελεί τη καλύτερη λύση για να γίνει "ντόρος" το καλοκαίρι του 2006 και να επαναληφθούν σκηνικά σαν και αυτά των Μπέκαμ, Ζιντάν, Ρονάλντο, Οουεν και τόσων άλλων σταρ που μετακόμισαν στη Μαδρίτη.

Το καλοκαίρι απέχει αρκετούς μήνες, ωστόσο ο μάνατζερ του Φαν Νίστελροϊ φρόντισε να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα από τώρα. Ο Ρότζερ Λινς, μάνατζερ και προσωπικός φίλος του Ολλανδού στράικερ, μίλησε στην εφημερίδα "Mail on Sunday" και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει επιτέλους η μεγάλη μεταγραφή, την οποία επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

"Είναι πολύ πιθανό πλέον να έχουμε εξελίξεις το επόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν μιλήσω δεν θα μπορώ να γλιτώσω από τον αγγλικό και τον ισπανικό Τύπο. Ωστόσο, δεν θα ήθελα να πω ψέματα" .

Οπως τονίζει ο Λινς, ο Φαν Νίστελροϊ δεν έχει πρόβλημα να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης: "Ο Ρουντ επιθυμεί να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν αποτελεί προτεραιότητα γι'αυτόν. Μιλάμε για μία προοπτική. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να τον δω να παίζει εκεί ποδόσφαιρο" .

Ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις των "μερένγκες", καθώς δεν ήθελε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Ναι, είναι αλήθεια. Η Ρεάλ ήθελε να αγοράσει τον παίκτη. Εκανε μέχρι και επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ. Ο Ρουντ θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα αν μετακόμιζε στη Μαδρίτη, ωστόσο αισθανόταν πως δεν είχε ολοκληρώσει ακόμη την αποστολή του στη Γιουνάιτεντ" .

Το μόνο σίγουρο απ'όλα αυτά είναι πως τους επόμενους μήνες θα ασχοληθούμε αρκετές φορές με το συγκεκριμένο θέμα, καθώς όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ δεν δείχνει διατεθειμένη να τα "παρατήσει". Ο ίδιος ο Φαν Νίστελροϊ δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έλεγε "όχι" σε μία συμφέρουσα πρόταση των Ισπανών. Οπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας: "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά". Ιδωμεν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK