Αρχισαν τα όργανα για το ντέρμπι

Η παγωνιά που σαρώνει την χώρα έχει εγκατασταθεί στα διοικητικά μυαλά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι"αιώνιοι"εγκαινίασαν τις τελευταίες μέρες τον δικό τους ανούσιο προεκλογικό αγώνα μπαίνοντας ξανά στην αρένα τηςπροπαγάνδας και της παραγωγής εντυπώσεων. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαδέχεται την γενική παραφιλολογία, απαντά στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επιβεβαιώνει ότι ακολουθεί η διαδικασία της πόλωσης με ευθύνη όλων. Σιγή ιχθύος από τους "πράσινους", χειρουργήθηκε ο Σίλβιο Μάριτς

Αρχισαν τα όργανα για το ντέρμπι
Η παγωνιά που σαρώνει την χώρα έχει προ πολλού εγκατασταθεί στα διοικητικά μυαλά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα κωμικοτραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την σύσταση του έως και σήμερα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην απέχθεια του σκεπτόμενου φιλάθλου από τον χώρο. Οι δύο αιώνιοι εγκαινίασαν τις τελευταίες μέρες τον δικό τους ανούσιο και φτηνό προεκλογικό αγώνα μπαίνοντας ξανά στην αρένα των σκοτεινών διαδρόμων, της κατευθυνόμενης προπαγάνδας και της παραγωγής εντυπώσεων. Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός διαδέχεται την γενική παραφιλολογία, απαντά στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επιβεβαιώνει ότι ακολουθεί η διαδικασία της πόλωσης με ευθύνη όλων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Oπως συμβαίνει πριν από τις κρίσιμες αναμετρήσεις μαζί μας, εμφανείς και αφανείς παράγοντες της ΠΑΕ Παναθηναΐκός, ενορχηστρωμένα, πυροδοτούν την ένταση και τον τυφλό φανατισμό. Το ίδιο έργο παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με διπλό μάλιστα στόχο :

Αφενός να συσκοτίσουν την πραγματικότητα για το θέμα του γηπέδου στο Γουδί, αφετέρου να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας ενόψει της συνάντησης των ομάδων μας.

Οι Έλληνες φίλαθλοι, γνωρίζουν ότι η ισοτιμία, σημαίνει 1=1. Εκτός αν, οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, έχουν σπουδάσει σε άλλα σχολεία και ξέρουν άλλη αριθμητική.

Καλούμε λοιπόν, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις της και να ζητήσει για την κατασκευή γηπέδου ρύθμιση, ακριβώς ίδια με εκείνη που υπογράφτηκε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το Καραϊσκάκη και να μην ρίχνει στάχτη στα μάτια των φιλάθλων περί δήθεν, ευθύνης τρίτων. Το τζάμπα και τα κορόιδα, έχουν πεθάνει κύριε Βαρδινογιάννη.

Αυτά προς το παρόν και χαιρετίσματα στο παράρτημα.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π


Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός άφησε στην άκρη το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο και πλέον στο μυαλό του είναι μόνο το κρίσιμο παιχνίδι εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Ολέγκ Προτάσοφ γνωρίζει πως αν η ομάδα του περάσει νικηφόρα από την Κρήτη, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως, ο Ουκρανός τεχνικός σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, ζήτησε την απόλυτη προσοχή τους γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, θα συναντήσουν εχθρική ατμόσφαιρα.
Oσον αφορά την προπόνηση, αυτή ελάχιστα επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες. Στις νέες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη υπάρχει μεγάλο κλειστό γυμναστήριο το οποίο φιλοξένησε την προπόνηση της Παρασκευής. Το πρόγραμμα έγινε σ' ευχάριστο κλίμα και δεν έλειψε ο χιονοπόλεμος.
Σε καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος μέσος, μόνο για προληπτικούς λόγους, προπονήθηκε συντηρητικά και πλέον υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Το ίδιο ισχύει και με τον Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς. Από κει και πέρα, θεραπεία έκανε ο Σπύρος Βάλλας που χτύπησε στο ματς εναντίον του Πανιωνίου. Η κατάσταση του νεαρού δεν εμπνέει ανησυχία και το ιατρικό τιμ υπολογίζει πως την Δευτέρα θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά. Θεραπεία έκαναν επίσης, ο Βενετίδης, ο Ελευθερόπουλος και ο Μπούτσεκ. Ατομίκο πρόγραμμα ακολούθησε ο Κατεργιαννάκης. Απών από την προπόνηση ήταν ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης ο οποίος αποκλείστηκε στο Διόνυσο.
Το Σάββατο η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του Πειραιά, "Παναγιώτης Σαλπέας".


*** Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Ολυμπιακό και το Πανελλήνιο Σύλογο Εθελοντών Αιμοδοτών να αναβάλουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK