Άρχισαν τα... όργανα στην Πάτρα

Μπορεί η ανακοίνωση του Κώστα Μακρή για αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία να είναι ακόμα νωπή, όμως αυτό που απασχολεί την Παναχαϊκή από σήμερα είναι το οικονομικό.

Άρχισαν τα... όργανα στην Πάτρα
Μπορεί η ανακοίνωση του Κώστα Μακρή για αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία να είναι ακόμα νωπή, όμως αυτό που απασχολεί την Παναχαϊκή από σήμερα είναι το οικονομικό. Και αυτό γιατί οι παίκτες ειδοποιήθηκαν να εισπράξουν τις δόσεις του περασμένου Σεπτεμβρίου, αλλά αυτό που είδαν ήταν επιταγές του Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Απριλίου τις οποίες και δεν πήραν.

Γεγονός που δεν άρεσε σε πολλούς από αυτούς και πολλοί ήταν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι επικοινώνησαν με τους μάνατζερ τους για να ρωτήσουν για το ενδεχόμενο προσφυγής τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Πελοπίδας Αθανασόπουλος με δηλώσεις του έκανε παράπονα για τη μη καταβολή χρημάτων από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. « Από το ξεκίνημα δεν έχει πληρώσει το ποσοστό που δικαιούται η Παναχαϊκή σε κανένα ματς. Δεν πληρώνει ούτε ρεύμα, ούτε νερό, ούτε τίποτα. Οι οφειλές έχουν φτάσει τις 60 χιλιάδες ευρώ».

Ενώ συνεχίζει: «Δεν μπορεί να αγνοεί το νόμο και να επιτίθεται εναντίον μας συνεχώς και να μην εκπληρώνει τις νόμιμες υποχρεώσεις του. Τους έχουμε στείλει επιστολές, αλλά απάντηση δεν έχουμε πάρει». Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το τι προτίθεται να κάνει η ερασιτεχνική. Για να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στο έσχατο μέσο, που είναι η καταγγελία στην ΕΠΑΕ», πράγμα που σημαίνει ότι η διοργανώτρια αρχή θα δώσει κάποιο χρονικό διάστημα στον κ. Μακρή προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Σε διαφορετική περίπτωση η Παναχαϊκή θα έχει να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο αποκλεισμού της από το πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ την Παρασκευή ο Κώστας Μακρής θα βρεθεί στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την μη ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών, αλλά και κάποια οικονομικά στοιχεία. «Θα πάω να γνωρίσω τον κ. Παπαλάκη, αλλά οικονομικά στοιχεία δεν πρόκειται να δώσω διότι αυτά είναι απόρρητα έγγραφα. Και στην Αυστραλία είναι απόρρητα», τόνισε χθες ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής.Ένα ακόμα πρόβλημα για την ομάδα της Πάτρας είναι η απολογία της για τα γεγονότα που έγιναν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Δυστυχώς για την Παναχαϊκή το κατηγορητήριο είναι βαρύ, καθώς γίνεται λόγος ακόμα και για τραυματισμό αστυνομικού από πετρά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK