Αρχισε "εμφύλιο" ο Κόσμι

Η Ουντινέζε πήρε ένα βαθμό (1-1) κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης στο "Φρίουλι", ωστόσο ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", Σέρσε Κόσμι, δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα αφού είχε να αντιμετωπίσει δύο κρούσματα απειθαρχίας.

Αρχισε "εμφύλιο" ο Κόσμι
Η Ουντινέζε πήρε ένα βαθμό (1-1) κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης στο "Φρίουλι", ωστόσο ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", Σέρσε Κόσμι,δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά το τέλος του αγώνα αφού είχε να αντιμετωπίσει δύο κρούσματα απειθαρχίας.

Ο Ντι Μικέλε, ο σκόρερ και των τριών γκολ της ομάδας στον αγώνα του πρωταθλήματος το Σάββατο κόντρα στη Σιένα, διαμαρτυρήθηκε κατά την αλλαγή του με τον Μπαρέτο στο 59’, ενώ ο Ντι Νατάλε, ο σκόρερ της ισοφάρισης για την Ουντινέζε παραπονέθηκε κατά τους πανηγυρισμούς, καθώς μπήκε στον αγώνα μόλις στο 77ο λεπτό.

"Αμφότεροι κατάλαβαν τις σκέψεις μου γι’ αυτό που έγινε και αν ξανασυμβεί εκ νέου, τότε θα σταματήσουν να παίζουν για μένα", ήταν τα λόγια του πάντα ευέξαπτου τεχνικού. " Πρέπει να εξασφαλίσω την ηρεμία του συλλόγου, του κόσμου που έρχεται στο γήπεδο. Οποιος στεναχωριέται είναι καλύτερα να μείνει σπίτι του, αν και πιστεύω ότι έχουν καταλάβει το λάθος τους και θα τους ακούσουμε στην απολογία".

Από την πλευρά του, ο Ντι Νατάλε μίλησε για το θέμα, τονίζοντας: " Είμαι πολύ χαρούμενος που σημείωσα το τέρμα. Γνωρίζω ότι ο τεχνικός μου είναι θυμωμένος για αυτό που είπα. Με λυπεί, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα. Ελπίζω να μην το ξανακάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK