Αρχισε η προετοιμασία για Πανιώνιο

Αρχισε η προετοιμασία για Πανιώνιο
Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης, άρχισε η προετοιμασία του Ιωνικού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα γίνει την Κυριακή (17.00 ) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Σάκης Τσιώλης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας, όμως, ότι το ματς αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

"Το ζητούμενο", είπε ο προπονητής του Ιωνικού, "είναι να κρατήσουμε όλα τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα καθώς δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Ο καθρέπτης μιας ομάδας είναι η απόδοσή της στο γήπεδο και όχι το όνομά της και η φανέλα της. Συνεπώς απαιτείται να μείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, έτσι ώστε να ικανοποιούμε κάθε Κυριακή τον κόσμο του Ιωνικού, ο οποίος διψάει για διακρίσεις. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και εμείς πρέπει να του προσφέρουμε τη χαρά που περιμένει από εμάς", κατέληξε ο κ. Τσιώλης.

Για τον αγώνα της Κυριακής, ο τεχνικός του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους, Μπεκιάι και Περόνε και τους τραυματίες Οφρυδόπουλο και Ουκάρ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη. Αντίθετα, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ο Φιλίπ Ντα Κόστα, ο οποίος φέτος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του Ιωνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK