Αρχισε το χτίσιμο των... νέων Ελπίδων

Αρχισε το χτίσιμο των... νέων Ελπίδων
Η νέα Εθνική Ελπίδων που "χτίζει" ο Στέλιος Μανωλάς, άφησε το πρώτο δείγμα της. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 με το αντίστοιχο συγκρότημα της Ουκρανίας στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Καισαριανή το μεσημέρι της Τρίτης.

Οπως ήταν λογικό, η Εθνική δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις αφού αφενός είναι μια καινούργια ομάδα, αφετέρου αποτελείται από παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν μαζί. Ενας από τους λίγους που έχουν ξαναδώσει το παρόν σε παιχνίδι των Ελπίδων ήταν ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος μαζί με τους Μπούρμπο και Μενδρινό ήταν οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα.

Το παιχνίδι δεν "αντέχει" ιδιαίτερης κριτικής, αφού ξεχώρισε για τις μάχες στον χώρο του κέντρου και τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι ήταν... ανύπαρκτοι, δημιουργώντας μία αξιόλογη φάση, η οποία προήλθε από λάθος του Σηφάκη!

Οσο βαρετό και ανιαρό ήταν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, άλλο τόσο ήταν και το δεύτερο, αφού οι πολλές αλλαγές και οι δοκιμές των δύο τεχνικών δεν άφησαν περιθώριο για καλό θέαμα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες (ακόμα πιο λίγες και από το πρώτο μέρος!) και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στο δίκαιο 0-0, το οποίο λίγη σημασία έχει, αφού η φιλική αναμέτρηση έγινε καθαρά για... προπονητικούς λόγους.

-**- Eπόμενο φιλικό της Εθνικής, πάλι με την Ουκρανία τη Πέμπτη (15:00) στο γήπεδο της Καισαριανής.


ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Λυκούδης (66΄ Πατσιαβούρας), Λαγός, Φυτανίδης, Τοροσίδης (80΄ Μπιμπίρης), Τζιώλης, Παππάς (46΄ Μουστογιάννης), Μενδρινός (71΄ Τσεβάς), Μπούρμπος, Κ. Καπετάνος (66΄ Μουλόπουλος), Γουνδουλάκης (55΄ Γκίκας).
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Μπόγκους, Ισένκο, Κάνας, Τσεμπεριάκοφ, Ιβάνσκι, Ομπερέμκο, Αλίεφ (46΄ Ροζόκ), Νεσίμ (46΄ Σίτνικ), Βορομπέι, Μιλέφσκι, Γιάρβας.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Στέλιος Μανωλάς, δήλωσε αναφορικά με το παιχνίδι , αλλά και την Εθνική Ελπίδων γενικότερα: «Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα γκολ και σίγουρα, αν κάποια ομάδα εδικαιούτο να κερδίσει το ματς, αυτή ήταν η Ελλάδα. Εχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, μας έλειπαν και κάποιοι τραυματίες και εκείνο που θα ήθελα είναι να έχω όλα τα παιδιά για μερικές μέρες, όταν δε θα έχουν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε ως ομάδα. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι δε μπορώ να βγάλω ιδιαίτερα συμπεράσματα και θα αρκεστώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Εθνική Ελπίδων στην προκριματική φάση του EURO 2006, που ξεκινάει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο κ. Μανωλάς απάντησε πως «έως τώρα, όπως έχω δει τις ομάδες του ομίλου μας, όλες κινούνται στο ίδιο επίπεδο με τη δική μας ομάδα. Νομίζω ότι εφόσον προετοιμαστούμε κατάλληλα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK