Αργεί η επιστροφή Τουρέ στον Ολυμπιακό...

Ο Γιάγια Τουρέ είχε πει κάποτε πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού και θα κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι. To σενάριο αυτό μοιάζει δύσκολο ακόμη και τώρα που ο Ιβοριανός πάτησε τα 34.

Αργεί η επιστροφή Τουρέ στον Ολυμπιακό...

Τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γιάγια Τουρέ θ' αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι, πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού χαμογέλασαν, θεωρώντας πως έφτασε ο καιρός που ο Ιβοριανός θα εκπληρώσει την υπόσχεσή του να κλείσει την καριέρα του με τα “ερυθρόλευκα”.

Δύσκολα, όμως, πολύ δύσκολα, αφού και στα 34 ο Τουρέ παραμένει “hot” όνομα στο κορυφαίο επίπεδο...

Βλέποντας και ο ίδιος ότι η... μπογιά του περνάει ακόμη στην Premier, δήλωσε ότι θα ήταν χαρά του να παραμείνει στο Νησί. Μετά τα λόγια αυτά έγινε... πάρτι στα βρετανικά Μέσα που υποστηρίζουν ότι πολλές ομάδες έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του agent Σέλουκ για τον ποιοτικό πελάτη του.

Πρώτη και καλύτερη η Έβερτον...

Τα “ζαχαρωτά” ενδέχεται να χάσουν τον ηγέτη τους Γουέιν Ρούνεϊ, αφού ο Άγγλος δεν αποκλείεται να συνεχίσει στο MLS, κι έτσι ψάχνουν κάποιον άλλον έμπειρο σταρ να τους αναμορφώσει. Ο ελεύθερος Τουρέ ταιριάζει στις προτιμήσεις τους.

Ακολουθεί το αουτσάιντερ Μπέρνλεϊ και τέλος η νεοφώτιστη Γουλβς που λειτουργεί μεταγραφικά υπό τις συμβουλές του κορυφαίου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντεζ, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται στην προκειμένη περίπτωση.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2017, ο agent Ντμίτρι Σέλουκ που εκπροσωπεί τον Γιάγια Τουρέ είχε πει ότι ο πελάτης του όταν ολοκληρώσει την καριέρα του στη Σίτι, τότε θα συνεχίσει στην Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς αυτό είναι ήδη συμφωνημένο. Για να δούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK