Άρης - Ατρόμητος 0-0

Ο Ατρόμητος είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο "Κ. Βικελίδης", ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει επί του Άρη (0-0) και κατ' επέκταση να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την ήττα του ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη.

Άρης - Ατρόμητος 0-0

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Ικανοποιητικό ήταν το θέαμα του πρώτου ημιχρόνου, καθώς το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις και άγρια ομορφιά σε ορισμένες περιπτώσεις, με τον Ατρόμητο να διατηρεί την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέταξε τον Άρη σε διάταξη 4-3-3, ζήτησε από τον Μπάμπη Οικονομόπουλο να κινείται μπροστά από τους στόπερ και να κόβει κάθε αντίπαλη προσπάθεια του άξονα, ενώ ο Γιώργος Παράσχος είδε με ικανοποίηση να εφαρμόζεται κατά γράμμα το 4-4-2 από τους παίκτες του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος κατέγραψε τρεις αξιόλογες επισκέψεις στα καρέ του Σωκράτη Διούδη και εν συνεχεία διατήρησε το ποσοστό κατοχής, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη κλασική ευκαιρία (στο 24' με κεφαλιά του Νταβίδ Αγκάνθο).

Αυτή η φάση αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι απάντησαν με άλλες τρεις -ακόμα πιο επικίνδυνες- επισκέψεις, ωστόσο ούτε ο Τάσος Καραμάνος ούτε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (δοκάρι στο 27') κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Το τέμπο παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη μόνη διαφορά ότι οι κλασικές ευκαιρίες ήταν λιγότερες. Ο Ατρόμητος εξακολουθούσε να έχει την μπάλα στα πόδια του, εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα σε 2-3 περιπτώσεις, αλλά ο Σωκράτης Διούδης ήταν ανίκητος.

Ως εκ τούτου το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα του Περιστερίου έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευθεί στο έπακρο την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανιώνιο. Στον αντίποδα, ο Άρης δεν πανηγύρισε νίκη ούτε στη 10η εντός έδρας αναμέτρηση και, πλέον τα περιθώρια για την παραμονή έχουν στενέψει αφάνταστα.

MVP

Ο Σωκράτης Διούδης. Εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Τάσου Καραμάνου και Στέφανο Ναπολεόνι, χαρίζοντας το βαθμό στον Άρη.

Αδύναμος κρίκος

Ο Τάσος Καραμάνος. Βγήκε δύο φορές τετ-α-τετ με τον Σωκράτη Διούδη, αλλά σε αμφότερες τις περιπτώσεις αποχώρησε από την αντίπαλη περιοχή με σκυμμένο κεφάλι.

Σχόλιο

Εξαιρετικός ρυθμός, πολλές ευκαιρίες και ένταση σε αθλητικά πλαίσια. Αυτό ήταν το τρίπτυχο της συναρπαστικής αναμέτρησης του "Κ. Βικελίδης", όπου ο Ατρόμητος του 4-4-2 ήταν καλύτερος και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη ο Άρης κατέθεσε ψυχή, ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Σωκράτη Διούδη, αλλά το γεγονός ότι δεν νίκησε ούτε τώρα, ισοδυναμεί με ήττα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Οι συνθέσεις

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (76' Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Γ. Παπαδόπουλος (46' Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (90' Νταμαρλής).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (62' Ναπολεόνι), Δ. Παπαδόπουλος (77' Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (92' Μπάλλας), Ούμπιδες, Λαζαρίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK