Αρης: Φιλική νίκη

Αρης: Φιλική νίκη
Φιλική νίκη πέτυχε ο Αρης το Σάββατο επί του Κιλκισιακού στο γήπεδο του Κιλκίς, με τα νέα αποκτήματα της ομάδας να δίνουν το παρών. Μαρικά, Μαγκαλέφα και Μολάλα ήταν εκεί και Αρης έφτασε σε μια άνετη νίκη με 4-1. Οι "κίτρινοι" μόλις στο 1' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κούσα, ενώ στο 6' ο Λιλίδης έκανε το0-2. Στο 23'Αμπελάς δέχτηκε την πάσα από τον Μαρικά και με ωραίο τρόπο έγραψε το 3-0. ΟΚιλκισιακός κατάφερερ να μειώσει στο 36' με σκόρερ τον Στεφανίδη, για να έρθει στο 47' ο Στεφανίδης να διαμορφώσει το τελικό 4-1 υπέρ του Αρη.

Καλύτερες εντυπώσεις από τους νεοαποκτηθέντες άφησε ο Σάμι Μαγκαλέφαμ που έδείξε εξαιρετικά στοιχεία αγωνιζόμενος στο χώρο της μεσαίας γραμμής και σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στο σύλλογο στη συνέχεια. Καλή εμφάνιση όμως έκαναν και οι Μαρικά και Μολάλα, ωστόσο ο Γιάννης Μιχάλήτσος θα πρέπει να τους δει και σε πιο δυνατά παιχνίδια προκειμένου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, μιας και η άμυνα του Αρη δεν πιέστηκε ιδιαίτερα κόντρα στον Κιλκισιακό.

Στις εξελίξεις των διοικητικών να πούμε πως άνθρωποι της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του συλλόγου είχαν συνάντηση με πρόεδρο της Ν.Δ Κώστα Καραμανλή, στα πλαίσια της ομιλίας του τελευταίου στον Εύοσμο. Ο κ. Καραμανλής υποσχέθηκε πως θα κοιταξει το θέμα του Αρη και θα προσπαθήσει να δώσει μια σωστή λύση.

Αναφορικά με το γήπεδο του Κιλκισιακού να πούμε πως όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές μέρες κατά πάσα πιθανότητα ο Αρης θα δώσει εκεί το παιχνίδι με την Καλλιθέα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος΄της Α' Εθνικής, μιας καιεναλλακτικές λύσεις δεν δείχνουν ναυπάρχουν στον ορίζοντα.

Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας στην σωτηρία των εγκαταστάσεων του Νέου Ρυσίου έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των ανθρώπων του Αρη. Την Παρασκευή, κατατέθηκε αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού η οποία θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη. Οι πιθανότητες για αναβολή του πλειστηριασμού είναι μεγάλες και οι "κίτρινοι" αισιοδοξούν πως τελικά όλα θα πάνε καλά.

Σχετικές δηλώσεις έκανε ο νομικός σύμβουλος του ΑΣ Αρη στο Αθλητικό Μετρόπολις. " Καταθέσαμε την έφεση σε συνεργασία με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Χρήστο Ταμβάκη. Θα εκδικαστεί η έφεση την προσεχή Τετάρτη και αναμένεται μέχρι την ημέρα του πλειστηριασμού να εκδοθεί η σχετική απόφαση. Συνήθως το δικαστήριο δέχεται μια αναστολή, υπό τον όρο να καταβληθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο θα ορίσει το δικαστήριο και πρέπει να δοθεί πριν από τις 25 Φεβρουαρίου, οπότε είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός. Πάντως, μέχρι τότε αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με την άλλη πλευρά και ίσως βρεθεί συναινετική λύση, χωρίς να χρειαστούν δικαστήρια. Θα πρέπει όμως να καταβληθούν χρηματικά ποσά, που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης. Βεβαίως, υπάρχει και η ηθική πλευρά του θέματος. Ακόμα και αν υπάρξει καλή διάθεση από τον κ. Καραγεωργίου, δε σημαίνει ότι τελείωσε το πρόβλημα αυτό, καθώς υπάρχει ένας ακόμη άνθρωπος που απαιτεί χρήματα. Αν απολέσουμε το Ρύσιο θα είναι διπλό το κακό για την ΠΑΕ Άρης, αφού αποτελεί περιουσία του συλλόγου. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι είναι καμία χορηγία δεν έχει αφήσει μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ στην ΠΑΕ ". Σε ότι αφορά στο ιδιοκτησιακό, ο κ. Γρόλλιος υποστήριξε: " Είχα χθες μια προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Τσαρούχα. Θέλω να πιστεύω ότι ακόμη και σήμερα θα συναντηθούμε για να προχωρήσουμε, μήπως και γίνει κάτι. Πρέπει όμως να τονίσουμε ότι δεν θα λυθούν τα πάντα αν μεταβιβάσει ο κ. Τσαρούχας τις μετοχές του ".









News 24/7

24MEDIA NETWORK