Άρης ή ΠΑΟΚ; Τι θυμάσαι από 10 παίκτες που τους ενώνουν

Δεν είναι δυο, δεν είναι τρεις, είναι πολλοί περισσότεροι όσοι τόλμησαν το μεγάλο σάλτο: να παίξουν στον μέγα αντίπαλο ενώ προηγουμένως είχαν φορέσει τη φανέλα του άλλου. Εμείς επιλέξαμε 10 και ζητούμε απαντήσεις στο δίλημμα 'Άρης ή ΠΑΟΚ'.

Το κάθε Άρης-ΠΑΟΚ κουβαλά μια διαφορετική ιστορία, γραμμένη από συγκεκριμένα πρόσωπα
Το κάθε Άρης-ΠΑΟΚ κουβαλά μια διαφορετική ιστορία, γραμμένη από συγκεκριμένα πρόσωπα MOTION TEAM

Οι περισσότεροι εξ όσων αγωνίστηκαν, αμέσως μετά ή με απόσταση χρόνων, τόσο στον Άρη όσο και στον ΠΑΟΚ παραμένουν έως και σήμερα 'σημαδεμένοι' για την επιλογή τους. Δεν έχουν λάβει συγχωροχάρτι, ανεξαρτήτως των συνθηκών που αποφάσισαν για την καριέρα τους, διότι 'μουτζούρωσαν' το παρελθόν τους. Ακόμη και στα χρόνια του άκρατου επαγγελματισμού που παραμερίζει το συναίσθημα, η διέλευση αυτής της 'κόκκινης γραμμής' δεν δικαιολογείται από μεγάλο κομμάτι της εξέδρας. Ούτε θα δικαιολογηθεί ποτέ. Κυρίως για όλους εκείνους που είχαν προλάβει να συνεδεθούν με το έμβλημα της μιας ή της άλλης ομάδας και ν' αγαπηθούν περισσότερο από άλλους.

Η ιστορία που κουβαλά το Άρης-ΠΑΟΚ είναι κι αυτά τα πρόσωπα. Δέκα εξ αυτών των περιπτώσεων θα συναντήσεις στο τεστ μνήμης που δημιουργήσαμε με αφορμή το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK