Αρης: Καραμπέρης vs Ματθαίου

Αρης: Καραμπέρης vs Ματθαίου
Η ιστορία της μεταβίβασης των μετοχών καλά κραττεί στον Αρη. Μετά από μερικές μέρες απόλυτης ηρεμίας σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο «καυτό» αυτό θέμα την Τετάρτη ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του Αρη ήρθαν να διασταυρώσουν τα ξίφη του στον αέρα του Αθλητικού Metropolis, σε μια κόντρα που δεν ανέδειξε νικητή, αφού οι Σωτήρης Καραμπέρης και Νικήτας Ματθαίου αναλώθηκαν σε αλληλοκατηγορίες, με τον πρόεδρο του ΑΣ ωστόσο να είναι πιο πειστικός.

Ο Νικήτας Ματθαίου τόνισε: «Επρεπε να γίνει η συνάντηση για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Κάναμε μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας. Επόμενο βήμα ήταν η συνάντηση. Δεν μας απάντησε οριστικά πότε θα γίνει νέο ραντεβού. Τις μετοχές που έχει στα χέρια του ζητάμε, για να μπορέσουμε να πάμε σε έναν συμβολαιογράφο και να κάνουμε Γ.Σ, προκειμένου να αποφασίσουμε για τον αριθμό των μετοχών. Αν κάποια στιγμή μιλήσουμε με επενδυτή, να έχουμε το «ΟΚ» για το πάνω του 50% των μετοχών, έτσι ώστε να γίνει άμεσα η πιθανή μεταβίβαση. Αν τυχόν αγαπάει τον Άρη, πρέπει να καταλάβει ότι άμεση ανάγκη να παραδώσει τις μετοχές».

Ο πρόεδρος του Αρη πιο επιθετικά απέναντι στον κ. Καραμπέρη: «Θέλει να δυσκολεύει τα πράγματα. Μπορεί να βοηθήσει και χωρίς μετοχές, ας μην ξεχνάμε ανώνυμος κόσμος βοηθάει οικονομικά την ομάδα, χωρίς να έχει μετοχές. Εμμένει στα 140.000 ευρώ, που είναι υπόλοιπο από την παλιά καρτέλα, τα απαιτεί από τον επενδυτή που θα έρθει τον καινούριο. Την Πέμπτη θα απαντήσει. Θέλει να κρατήσει ένα μικρό μέρος μετοχών για να συμμετέχει στις συνελεύσεις και να λέει την άποψή του. Πρέπει να αλλάξει το πεδίο. Η ιδιοκτήτρια μας είπε ότι από τον Απρίλιο τα ενοίκια είναι απλήρωτα, συνολικά 60.000 ευρώ. Δεν έχει σημασία αυτό, αλλά το ότι βρέθηκα στα γραφεία του συλλόγου με τον κ. Σκόρδα και κάναμε έναν πρόχειρο λογαριασμό ότι από τους διακανονισμούς δεν πληρώθηκαν τίποτε. Κινδυνεύει άμεσα ο Αρης να ακυρωθούν όλες οι μεταγραφές από το καλοκαίρι, να μειωθούν οι βαθμοί του και να αφανιστεί».

Σχετικά με τις οφειλές; «Αμεσες ανάγκες υπάρχουν, ο κόσμος παραπλανήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα από την COSMOTE, καμία συζήτηση ούτε καν ραντεβού με τους αρμόδιους. Εμείς στείλαμε τα χαρτιά, και από εκεί και πέρα, περιμένουμε. Δεν έχουμε πάρει δραχμή, εξαπατηθήκαμε από όλα όσα βγήκαν στον αέρα, ενώ δεν ανταποκρίνεται ο κόσμος και στη Λέσχη που κάναμε. Δεν έχει πληρωθεί ο διακανονισμός παλαιών ποδοσφαιριστών προς ΦΙΦΑ».

Ο Νικήτας Ματθαίου πάντως φύλαξε το καλύτερο για το τέλος της τοποθέτησης του: «Πως είναι δυνατόν να μπήκαν κάποια χρήματα στην ομάδα, να έχουνε πάρει Καραμπέρης και Τσαρούχας περίπου 300.000 ευρώ. Με αυτά θα πληρώνανε κάποια ποσά και ο Αρης δεν θα αντιμετώπιζε πρόβλημα. Ενα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι αποκλειστικός σκοπός του Τσαρούχα είναι να πάρει πίσω τα λεφτά του. Ολα είναι δύσκολα, αλλά δεν χάνουμε το θάρρος και την ψυχραιμία μας, με όπλο την αγάπη για την ομάδα προχωράμε. Αμεση ανάγκη έχει η ομάδα, κάποια χρήματα μπήκαν και ξαναβγήκαν. Οτι και να κάνουμε είναι χρήσιμο. Κάποια στιγμή θα γίνει έκτακτη Γ.Σ. και θα καλέσουμε τον Καραμπέρη, αλλά είμαστε στην κόψη του ξυραφιού. Θα δώσουμε κάποια στιγμή και συνέντευξη Τύπου. Οτι είναι δυνατόν το κάνουμε και θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Από χθες θα έπρεπε να βρεθούν τα λεφτά που χρειάζονται, μιας και ο Αρης κινδυνεύει άμεσα αφού μπορεί να έρθει η ΦΙΦΑ και να πει υποβιβάζεσαι. Το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο από όλα τα προβλήματα. Η Λέσχη μπορεί να βοηθήσει, ας έρθει ο κόσμος και να μην παρασύρεται για τις χορηγίες. Να ξυπνήσει ο κόσμος. Ο μεγαλύτερος χορηγός της ΠΑΕ είναι ο ερασιτέχνης και ο κόσμος του Αρη».

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Καραμπέρης δήλωσε: «Ο καθένας λέει ότι θέλει και ο κόσμος τα έχει χάσει. Ουδέποτε συναντήθηκα, μίλησα ή μου έγινε πρόταση από οποιονδήποτε κύριο από την πλευρά του ΑΣ. Για να γίνει παναρειανή διοίκηση, όχι για το θέμα των μετοχών».

Τέλος ο πρώην πρόεδρος του Αρη διέψευσε τη συνάντηση στην οποία αναφέρθηκε ο Νικήτας Ματθαίου. «Από καμία πλευρά δεν έγινε προσπάθεια, με τους ανθρώπους αυτούς δεν έχουμε καν συναντηθεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης ήμουνα εγώ, αν είχανε επαφή με τον κ. Τσαρούχα είναι άλλο. Με εμένα ποτέ δεν έγινε ραντεβού. Ας μη δημιουργούμε εντυπώσεις στον κόσμο. Στηρίζουμε τη διοικούσα επιτροπή. Εάν το πόρισμα βγάλει κάτι εις βάρος μου το πληρώνω εγώ, αλλά αν όχι θα με αποδώσετε πεντακάθαρο σε όλον τον κόσμο του Αρη. Αυτό που είπε ο Μενέλαος Χατζηγεωργίου για εισαγγελέα στον Αρη, το έλεγε πριν από δύο χρόνια. Ο κ. Τσαρούχας οικειοθελώς τον τελευταίο καιρό απείχε από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Αρης, απλά μας έδινε τη βοήθειά του όταν χρειαζόμασταν. Οι κύριοι το προηγούμενο καλοκαίρι, μετά το Ζαχουδάνη, κάνανε 5,5 εκατομμύρια μεταγραφές. Εμείς αντίθετα δεν απλώσαμε το πάπλωμα Αρης εκεί που δεν έφτανε. Ο κ. Παπαλάκης έδωσε συνέντευξη μετά τα Χριστούγεννα και είπε ότι ο Αρης είναι εντάξει στους διακανονισμούς του. Νεόκοπος είναι ο κ. Ματθαίου, που δεν ξέρει ούτε τη σύνθεση της ομάδας».

*** Αργά το βράδυ της Τρίτης περίπου 100-150 οργανωμένοι επί το πλείστον φίλοι του Αρη βρέθηκαν στα γραφεία της Ν.Δ και συναντήθηκαν με τους βουλευτές κ. Ορφανό και Σπηλιόπουλο, προκειμένου να τους παραθέσουν τα προβλήματα της ομάδας τους αλλά και πιθανές λύσεις για την απάλειψη αυτών. Ακόμα οι φίλοι του συλλόγου ζήτησαν συνάντηση με τον αρχηγό της παράταξης κ. Κώστα Καραμανλή.

24MEDIA NETWORK