Αρης: Νέα πρόσωπα...

Αρης: Νέα πρόσωπα...
Διαφορετικός αέρας έπνεε την Τρίτη στην προπόνηση του Αρη. Τα νέα αποκτήματα της ομάδας έδωσαν κανονικά το παρών, σκορπίζοντας την αισιοδοξία για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα και λύνοντας σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Γιάννη Μιχαλήτσου για το επικείμενο μας με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι Λόβερς Μολάλα και Σάμι Μαγκαλέφα, που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Δευτέρας μετά τα μεσάνυχτα ήταν εκεί, όπως άλλωστε και οι Νάιντος και Αθανασόπουλος που θα προσπαθήσουν να πείσουν για την αξία τους τον τεχνικό των «κίτρινων».

Στις πρώτες τους δηλώσεις μετά την άφιξη τους στην Θεσσαλονίκη οι δυο Νοτιοαφρικανοί δήλωσαν ευχαριστημένοι που συνεχίσουν την καριέρα τους στον Αρη, ενώ τόνισαν πως είναι έτοιμοι να παίξουν ακόμα και στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Μολάλα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ηρθα με στόχο τη δουλειά και την επιτυχία». Ο Μαγκαλέφα από την πλευρά μοίρασε περισσότερες υποσχέσεις: «Θα δείξουμε στον κόσμο τι ακριβώς είμαστε. Θέλουμε να παίξουμε μπάλα και να περάσουμε καλά». Αμφότεροι ανέφεραν πως δεν γνωρίζουν πάρα πολλά πράγματα για την ομάδα, θα φροντίσουν όμως να ενημερωθούν από άλλους ποδοσφαιριστές.

Δηλώσεις έκανε και ο Νίκος Αθανασόπουλος στον Αθλητικό Metropolis, ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο του Αρη για την αποχώρηση του, δια μέσου προσφυγής, από τον σύλλογο στο παρελθόν: «Είμαι Αρειανός και θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για αυτή την ομάδα. Οταν έφυγα είχα κάνει τεράστιο λάθος κι για αυτό ζητώ συγνώμη από τον κόσμο. Ευχαριστώ τον Γιάννη Μιχαλήτσο και τον κ. Σκόρδα για την ευκαιρία που μου δίνουν».

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως και οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν αποκτηθεί με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού, από Γιόμο Κόσμος και Κιλκισιακό, και η παραμονή τους ή όχι το καλοκαίρι θα εξαρτηθεί από την απόδοση που θα έχουν και την προσφορά τους στον σύλλογο.



Το συμπέρασμα που απορρέει από τις κινήσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην μετεγγραφική του Ιανουαρίου, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, είναι πως οι άνθρωποι του ΑΣ κατέβαλαν μια αξιόλογη προσπάθεια για να κρατήσουν την ομάδα ανταγωνιστική, παρά τις πολλές απώλειες ποδοσφαιριστών τον Ιανουάριο.

Στα της συνέχειας του συλλόγου τα διοικητικά αναμένεται να επανέλθουν και πάλι στο προσκήνιο, προκειμένου να επέλθει επιτέλους η πολυπόθητη λύση ώστε ο Αρης να αποκτήσει την δυνατότητα του προγραμματισμού, όχι για να παραμείνει ανταγωνιστικός και βιώσιμος, αλλά για να επανέλθει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπου άλλωστε είναι η φυσική του θέση.

*** Πλην του Κυζερίδη κίτρινες έχει συμπληρώσει και ο Σκέντζος που χάνει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.



Στο μεταξύ ο Κώστας Μόκαλης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τους δυο παίκτες, ενώ τόνισε πως το κεφάλαιο Μάνταριτς δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά, όσον αφορά βέβαια την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό: «Είναι δυο παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον Aρη από σήμερα. Eχουν μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο και έχουν δείξει καλά στοιχεία στις ομάδες που έπαιζαν. Οι καταστάσεις στον Άρη είναι δύσκολες, και η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί. To κεφάλαιο Μάνταριτς δεν έχει ακόμα κλείσει για τον Αρη. Αυτή τη στιγμή το έδαφος δεν είναι πρόσφορο. Αλλά δεν μπορεί κανείς να μιλήσει αρνητικά για το μέλλον. Προσπάθησα να τον φέρω στο παιχνίδι με την Περούτζια, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε. Αν είχε έρθει τότε, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά».




















News 24/7

24MEDIA NETWORK