Άρης - Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Καθοριστικό βήμα ανόδου έκανε ο Άρης που επικράτησε με 2-0 του δεύτερου Νέστου Χρυσούπουλης και ξέφυγε με 13 βαθμούς στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο Τάτος με πέναλτι και ο Καπνίδης με σουτ τα γκολ για τους "κίτρινους".

Άρης - Νέστος Χρυσούπολης 2-0

Ο Άρης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Νέστου Χρυσούπολης με 2-0 και πλέον προελαύνει στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι και δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να κάνουν παιχνίδι. Ο Τάτος με τον Κόκε ήταν ιδιαίτερα ορεξάτοι και έδωσαν ώθηση στην επίθεση του Άρη.

Στο 40ο λεπτό οι "κίτρινοι" κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τάτου από τον Παυλακάκη εντός περιοχής, με τον παίκτη του Νέστου να αντικρίζει και την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Τάτος από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δεν άφησε το πόδι από το γκάζι.

Οι "κίτρινοι" συνέχισαν να πιέζουν και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ στο 78ο λεπτό. Ο Καπνίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καραβελίδη για το 2-0, "κλειδώνοντας" παράλληλα τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ν. Αναστόπουλος):Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Κόκε (75΄Ντούνης), Ρόβας (80΄Κυβελίδης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι (56΄Ν΄Λουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Καζναφέρης.

Νέστος (Σ. Παπαβασιλείου):Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Τσίτσι, Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος (77′ Δεσύλας), Αβογιάν, Λαζαρίδης (41΄Λασπατζής), Κούτεφ, Ζγκούρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK