Αρης: Οριστικά στην Τούμπα λέει η ΕΠΑΕ

Αρης: Οριστικά στην Τούμπα λέει η ΕΠΑΕ

Επιμένει για την Τούμπα ως έδρα διεξαγωγής του αγώναΑρης- Καλλιθέα η ΕΠΑΕ που την Πέμπτη σημείωσε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί οριστικά εκεί, αλλά θα μείνουν κλειστές, λόγω έργων οι θύρες 1,2,3,4. Ηδη εκδόθηκαν τα εισιτήρια που τιμώνται 20,15 και 10 ευρώ.



Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Θανάσης Κανελλόπουλος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ΕΠΑΕ δεν αλλάζει γνώμη όσον αφορά την Τούμπα αναφέροντας πως ο ΠΑΟΚ ως γηπεδούχος είναι υποχρεωμένος το γήπεδο να έχει ρεύμα και νερό και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα, γι' αυτό τον κάλεσε να κάνει το ίδιο και στον αγώνα του Αρη. Μάλιστα οι "κίτρινοι" έχουν προπωλήσει 10.000 εισιτήρια. Ρόλο στην απόφαση της ΕΠΑΕ έπαιξε ακόμα το ότι απορρίφθηκαν τα γήπεδα της Κασσάνδρας και της Καβάλας, αφού ο Αρης θα ήταν σαν να έπαιζε τιμωρημένος

Στο μεταξύο τεχνικός του Aρη Γιάννης Μιχαλήτσος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για ένα νέο οριακό παιχνίδι για τον Aρη. Επιπλέον ο κ. Μιχαλήτσος αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα του γηπέδου, τονίζοντας πως είναι άδικο για τους «κίτρινους» να μην γνωρίζουν ακόμα που θα δώσουν το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλιθέα:

"Το Σάββατο μας περιμένει ένα οριακό παιχνίδι. Οπως και με τον Πανηλειακό έτσι και τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Καλλιθέα για να φύγει το άγχος. Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι 48 ώρες πριν από το παιχνίδι δεν ξέρουμε οριστικά που θα παίξουμε. Πρόκειται για αδικία που γίνεται σε βάρος του Αρη γενικά. Ολο το χρόνο ο σύλλογος λειτουργεί σαν τσιγγάνος και τώρα 48 ώρες πριν από τον αγώνα με την Καλλιθέα δεν ξέρει που θα παίξει. Αυτό, βέβαια, μας πεισμώνει όλους, τους παίκτες και τον κόσμο, ο οποίος πιστεύουμε πως όπου και να γίνει το παιχνίδι θα έρθει για να μας βοηθήσει, ώστε να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε μέλλον".


"Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Οι παίκτες όμως είναι αποφασισμένοι και νιώθουν την αδικία. Το ίδιο νιώθει και ο κόσμος. Είναι ανεπίτρεπτο. Καμία ομάδα δεν έχει κατατρέχετε όπως ο Αρης. Οπως και να έχει πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας για τον κόσμο που έχει πίκρα τόσο χρόνων και να του προσφέρουμε έστω και μικρή χαρά. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν λαό σαν αυτόν του Αρη",τόνισε οτεχνικός του Αρη.


Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη μάχη με την Καλλιθέα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του πρώτου γύρου στην οποία ο Αρης είχε γνωρίσει βαριά ήττα: "Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου. Πρόκειται για ξεχωριστό παιχνίδι στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να μας φύγει το αγωνιστικό άγχος. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και θα έρθει".


O προπονητής του Αρη συμπλήρωσε: "Αγωνιστικά είμαστε σε καλύτερη μοίρα απ’ ότι ήμασταν δεκαπέντε μέρες πιο πριν. Εχουμε περισσότερες επιλογές και δεν θα κατεβάσουμε σύνθεση ανάγκης. Θα έχουμε τα ξένα παιδιά σίγουρα στην αποστολή, ενώ επιστρέφει και ο Πασσαλής ο οποίος μας έλειψε. Είναι αγωνιστικά ο αρχηγός της ομάδας, καθώς με την παρουσία του μπορεί να εμψυχώσει όλους τους υπόλοιπους Επιπλέον, ο Καπάνταης κάνει τρομερή προσπάθεια να επανέλθει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε πόσο θα μπορεί να βοηθήσει".

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Λάμπρος Σκόρδας ανέφερε πως το μόνο που περιμένουν είναι να γίνει τελικά ο αγώνας στο γήπεδο της Τούμπας. «Εμείς ειδοποιηθήκαμε πως το παιχνίδι θα γίνει στη Τούμπα, και σύμφωνα με αυτό προετοιμαστήκαμε. Έχουμε προχωρήσει σε έκδοση αριθμού εισιτηρίων σύμφωνα με τις ανάγκες του γηπέδου της Τούμπας. Περιμένουμε την τελική απόφαση της ΕΠΑΕ».








News 24/7

24MEDIA NETWORK