Αρης: Πρόβλημα με την Τούμπα

Αρης: Πρόβλημα με την Τούμπα
Συνέχεια στο θέμα του γηπέδου, το οποίο θα χρησιμοποιήσει ο Αρης για τον αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα, δόθηκε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθλητικό Μετρόπολις". Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ανέφερε πως έστειλε έγγραφο στην ΕΠΑΕ μέσω του οποίου κοινοποιεί το γεγονός πως στο γήπεδο για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στα χρέη της ΕΠΟ από τον τελικό του κυπέλλου. Ο γενικός γραμματέας του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας, ανέφερε πως η ομάδα των «κιτρίνων» είναι η χαμένη από την όλη υπόθεση, ενώ ο γενικός γραμματέας της ΕΠΑΕ κ. Παυλόπουλος δήλωσε πως αύριο το πρωί θα γίνει μια σύσκεψη στην οποία θα συζητηθεί το έγγραφο που έστειλε ο ΠΑΟΚ και θα βγει η τελική απόφαση.

ΚΑΤΣΑΡΗΣ: «ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ»

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρής ανέφερε : «Εμείς στείλαμε μέσω φαξ μια ανακοίνωση στον κ. πρόεδρο της ΕΠΑΕ, τονίζοντας πως κάποιοι αποφασίσανε για μας χωρίς εμάς. Οι λόγοι είναι πολλοί. Λόγοι αγωνιστικοί, οικονομικοί. Την ανακοίνωση αυτή την αποστείλαμε τόσο στην ΕΠΑΕ όσο και στις ΠΑΕ Άρης, Καλλιθέα και ΠΑΟΚ, ενώ ζητούμε να μάθουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπάρχει κάποια υποχρέωση προς την ΕΠΑΕ για χρήση του γηπέδου. Εμείς θεωρούμε δεδομένο πως θα γίνουν ζημιές. Έγιναν και με την Περούτζια. Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα. Δεν έχουμε ούτε νερό ούτε ρεύμα στο γήπεδο. Η εταιρία που έχει αναλάβει τα έργα γνώριζε πως για ένα 20ήμερο το γήπεδο δεν θα χρησιμοποιούνταν. Η ρευματοδότηση των πυλώνων έχει κοπεί. Αυτή τη στιγμή κάνει αυτοψία η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η οποία θα αποφανθεί για το αν μπορεί να γίνει αγώνας». Για το ποσό το οποίο χρωστάει η ΕΠΟ από τον τελικό, ο κ. Κατσαρής τόνισε : «Το μόνο που πήραμε από την ΕΠΟ είναι 30.000 Ευρώ. Για ζημιές που έγιναν στις κερκίδες που βρέθηκαν οι οπαδοί του Άρη στον τελικό. Η ΕΠΟ εγγυήθηκε για το γήπεδο και από την ΕΠΟ περιμένουμε τα λεφτά. Ο Άρης δεν τα έχει πληρώσει στην ΕΠΟ και γι’ αυτό δεν τα έχουμε πάρει εμείς».

ΣΚΟΡΔΑΣ: «Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΙΓΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ»

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Άρη Λάμπρος Σκόρδας ανέφερε: «Γεγονός είναι ότι ο Άρης ως φιλοξενούμενος από τον ΠΑΟΚ δεν οφείλει χρήματα στον ΠΑΟΚ. Αντίθετα εμείς έχουμε απαιτήσεις από τον ΠΑΟΚ για ζημιές που είχαν γίνει στο γήπεδο Χαριλάου. Εμείς δεν επιδιώξαμε να παίξουμε στη Τούμπα, η ΕΠΑΕ το όρισε και μας ενημέρωσε πως θα παίξουμε εκεί. Δε νομίζω πως η ΕΠΑΕ θα όριζε ένα γήπεδο στο οποίο δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει πως η κάθε ομάδα υποχρεούται να δώσει για πέντε φορές το γήπεδό του χωρίς να μπορεί να εγείρει αντιδράσεις. Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικά και γι’ αυτό ορίστηκε η Τούμπα. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πάμε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο. Ο κ. Κατσαρής μπορεί να πιέζεται από οπαδική αντίληψη. Δεν είμαστε τιμωρημένοι για να μετακομίσουμε σε άλλη πόλη. Ο Άρης είναι ο χαμένος και ο ριγμένος της όλης υπόθεσης».

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ"

Ο γενικός γραμματέας της ΕΠΑΕ κ. Παυλόπουλος είπε: «Όταν κάνει μια ομάδα δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα αυτόματα δέχεται να δώσει το γήπεδό της σε άλλες ΠΑΕ κατά την διάρκεια της χρονιάς. Θα δούμε το χαρτί που είπε πως έχει στείλει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και θα το εξετάσουμε. Αύριο το πρωί θα γίνει σύσκεψη για να βρούμε μια λύση. Ο Άρης έχει δίκιο και εμείς πρέπει να του βρούμε γήπεδο. Δεν μπορούμε να τον στείλουμε μακριά από τη πόλη του. Στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός που παίζει στη Λεωφόρο είχε την υποχρέωση να δώσει το γήπεδο στην ΑΕΚ».

Στο μεταξύ της Παρασκευή ο Αρης θα κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον της ΕΕΑ και να παρουσιάσει έργο. Την ίδια μέρα θα βρεθούν στην ΕΕΑ και οι Τσαρούχαε-Καραμπέρης, με την Επιτροπή να καλέιται να παίξει ένα μεσολαβητικό ρόλο προκειμένου οι δυο άνδρες να παραχωρήσουν τις μετοχές τους στους ανθρώπους του ΑΣ.

Την Παρασκευή επίσης θα γίνει γνωστή απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης σχετικά με την αίτηση αναστολής του πλειστηριασμού του Ρυσίου που εκδικάστηκε την Τετάρτη. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως οι άνθρωποι της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ συνατήθηκαν με τον κ. Χατζηγεωργίου και συζήτησαν το ενδεχόμενο κάποιου είδους διακανονισμου, με τον τελευταίο να είνια θετικός. Πάντως για να παρθεί κάποια τέτοια απόφαση θα πρέπει πρώτα να ληφθεί και να επικυρωθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης.

Μέσα σε όλα αυτά οι Κολτσίδας, Ν. Παπαδόπουλος, Κυζερίδης, Πασσαλής και Καζάντζης, δικαιώθηκαν σήμερα τελεσιδίκως από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, στον Κολτσίδα επιδικάστηκαν 334.867,5 ευρώ, στον Ν. Παπαδόπουλο 151.625 ευρώ, στον Πασσαλή 258.788,64 ευρώ, στον Κυζερίδη 368.422 ευρώ και στον Καζαντζή 132.134 ευρώ.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας να πούμε πως στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλιθέα δεν βρίσκονται οι Κυζερίδης και Σκέντζος, που είναι τιμωρημένος και τραυματίας αντίστοιχα. Αντίθετα το παρών θα δώσουν οι Μαγκαλέφα, Μαρικά και Μολάλα, μετον πρώτο να είναι υποψήφιοςγια την βασική ενδεκάδα.





News 24/7

24MEDIA NETWORK