Αρης: Τελικά ...Τούμπα

Το γήπεδο της Τούμπας θα φιλοξενήσει τελικά την αναμέτρηση του Αρη με την Καλλιθέα. Την απόφαση πήρε την Τρίτη η ΕΠΑΕ αφού οι "κίτρινοι" είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν μπορούν να βρουν έδρα για το επικείμενο ματς. Αντιδρά ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. "Μας έχει κουράσει το γηπεδικό πρόβλημα", τόνισε σε δηλώσεις του ο Αγαπητός Αμπελάς

Αρης: Τελικά ...Τούμπα
Στο γήπεδο της Τούμπας θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν η αναμέτρηση του Αρη με την Καλλιθέα, μετά από απόφαση της ΕΠΑΕ. Η διοργανώτρια αρχή ουσιαστικά δεν είχε άλλη επιλογή ενώ από την πλευρά της η "κίτρινη" ΠΑΕ είχε σηκώσει τα χέρια αφού κανένα γήπεδο της Θεσσαλονίκης δεν στάθηκε δυνατό να τους φιλοξενήσει.

Πάντως, το θέμα δεν έχει κλείσει αφού ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ προβάλει σοβαρές αντιδράσεις. Ο "δικέφαλος" κατηγορεί τον Αρη πως ακόμα δεν έχει εξοφλήσει τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο τελικό του κυπέλλου στις 17 Μαΐου ενώ προειδοποιεί πως λόγω των έργων, το γήπεδο δεν διαθέτει νερό και ρεύμα.

Για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αρης αναφέρθηκε και ο Αγαπητός Αμπελάς με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis. " Ο Άρης έχει πάρα πολλά προβλήματα και το γηπεδικό είναι ένα επιπλέον και παράλληλα σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι λίγο πράγμα να νιώθουμε πως θα πρέπει μέσα σε λίγες ημέρες να μάθουμε να παίζουμε σε ένα νέο γήπεδο. Φέτος έχουμε αλλάξει πολλές έδρες κάτι που είναι το λιγότερο κουραστικό. Ελπίζουμε να λυθεί σύντομα το πρόβλημα ", τόνισε ο Ελληνας μεσοαμυντικός ενώ σχολιάζοντας το ματς με την Καλλιθέα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, " Πιστεύω πως η Καλλιθέα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα είναι καθόλου εύκολο και θα πρέπει να βάλουμε να δυνατά μας προκειμένου να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι αυτό είναι οριακό για μας, καθώς θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουνε να αποκτήσουμε μια ικανοποιητική διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ ".

Τέλος, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και φυσικά δεν έκρυψε την ανησυχία του, " Αρκετές φορές στα αποδυτήρια συζητάμε μεταξύ μας για το τι εξελίξεις υπάρχουν. Αν βρέθηκε κάποια χορηγία, αν δόθηκε κάποια λύση στο θέμα των μετοχών. Μας ενδιαφέρει και νομίζω είναι λογικό. Ξέρουμε πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως κάποια στιγμή ο Άρης θα βγει από το αδιέξοδο".

***

Αναφορικά με το επίμαχο θέμα του γηπέδου και τον ορισμό της Τούμπας από την ΕΠΑΕ σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις του Δικεφάλου, να πούμε πως σύμφωνα με πληροφορίες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος η ΕΠΑΕ και οι 16 σύλλογοι είχαν έρθει σε συμφωνία που έδινε στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το δικαίωμα, σε περίπτωση που ο γηπεδούχος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την έδρα του, να ορίσει αυτή την έδρα του για δυο εντός έδρας παιχνίδια, παρά τις πιθανές αντιδράσεις που μπορεί να υπήρχαν από τον εκάστωτε σύλλογο που δεν θα επιθυμούσε την παραχώρηση του γηπέδου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK