Αρης: Θ. Γκίτκος: Πιο δυνατοί στη συνέχεια

Αρης: Θ. Γκίτκος: Πιο δυνατοί στη συνέχεια
Για όλους και για όλα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Θοδωρής Γκίτκος. Ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων» χαρακτήρισε άτυχο το αποτέλεσμα στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Αρης θα εμφανιστεί πιο δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ακόμα ο Γκίτκος αναφέρθηκε στα προβλήματα του Αρη και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα αντιμετωπίζουν:

«Το σημαντικότερο είναι να βρει το δρόμο της η ομάδα. Ατυχο αποτέλεσμα στην Κρήτη, δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Πάντως, στα προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Υπάρχουν νεαρά παιδιά, που μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά και χρειάζονται στήριξη. Εχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν στην Α Εθνική. Οταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα αγωνιστικά ο Αρης ήταν σε καλή κατάσταση. Το γεγονός ότι δεν λύθηκαν τα προβλήματα του συλλόγου, επηρέασε την ομάδα και ήρθαν τα αρνητικά αποτελέσματα. Πάντως, εμείς οι ποδοσφαιριστές όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, προσπαθούμε να τα ξεχνάμε. Το ματς με την Καλλιθέα είναι σημαντικό για μας, σε περίπτωση νίκης θα είμαστε πιο ήρεμοι για το μέλλον. Χρειάζεται προσοχή, δεν υποτιμούμε την Καλλιθέα, αλλά νομίζω ότι έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε».


Για το πρόβλημα με το γήπεδο και την έδρα, ο Γκίτκος ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να μην έχουμε γήπεδο και σταθερή έδρα. Το παν σε μια ομάδα για να δείξει τις δυνατότητες της σαν τεχνική, είναι να παίζει σε καλό αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν το είχαμε στην Καλαμαριά. Σημασία όμως έχει πως όπου κι αν παίζουμε, ο κόσμος μας ακολουθεί και μας συμπαραστέκεται. Αυτό θα γίνει και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, όπου κι αν αγωνιστούμε».


Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα: «Παίρνουμε τις διαβεβαιώσεις των παραγόντων της ομάδας ότι σύντομα θα βρεθεί λύση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε υπομονή».


Παλιότερο ο κ. Σκόμποε, αναφερόμενος στον Γκίτκο, είχε υποστηρίξει πως είναι τερματοφύλακας για την Εθνική: «Μετά από αυτά που είπε ο Ολε, οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Νιώθω ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια βρίσκουν αντίκρισμα. Αισθάνομαι μια δικαίωση».


Για το μέλλον του Αρη, ο Γκίτκος είπε: «Μας προβληματίζει ιδιαίτερα η κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι πάνω σε αυτό. Θα πρέπει αυτοί που ασχολούνται με την ομάδα γενικότερα, να μπορέσουν να βρουν τη λύση, πάνω απ όλα για το καλό του Αρη».


Ο Θοδωρής Γκίτκος έκλεισε την τοποθέτηση του μιλώντας για τη συνέχεια της χρονιάς: «Νομίζω ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Οι καινούριοι ποδοσφαιριστές εγκλιματίζονται και δένουν ολοένα και περισσότερο με τους παλιούς. Αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα».


Στα υπόλοιπα θέματα του Αρη να αναφέρουμε πως η υπόθεση του Αγγελου Χαριστέα που επρόκειτο να εκδικαστεί την Πέμπτη αναβλήθηκε για τις 26 Φεβρουαρίου, κατόπιν σχετικού αιτήματος και των δυο πλευρών. Είναι γεγονός πως ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης δεν θέλει να πιέσει υπερβολικά την κατάσταση, όμως κάποια στιγμή να πρέπει να τακτοποιηθεί οριστικά το ζήτημα της εξόφλησης του.

Ομως την ίδια ώρα που η υπόθεση του Αγγελου Χαριστέα έπαιρνε αναβολή ανακοινωνόταν τιμωρία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αρης κ. Σωτήρη Καραμπέρη. Συγκεκριμένα ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στην ΠΑΕ Αρης έγγραφη επίπληξη και στον Σωτήρη Καραμπέρη τις πειθαρχικές ποινές α)της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες και β) του χρηματικού προστίμου των 1000 ευρώ.









News 24/7

24MEDIA NETWORK