Αρης: Το σήριαλ συνεχίζεται

Αρης: Το σήριαλ συνεχίζεται
Το διοικητικό πρόβλημα ήταν αυτό που ξεχώρισε και την Δευτέρα από τα θέματα του Αρη. Ο Νίκος Τσαρούχας μετά από αρκετό καιρό, έκανε δηλώσεις από το Αθλητικό Metropolis και γι άλλα μία φορά τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα να δώσει τις μετοχές.

" Το θέμα έχει γίνει σίριαλ. Οι μετοχές δεν είναι το μείζον θέμα που θα πρέπει να απασχολεί τον Άρη. Για να μπορέσουν οι μετοχές να έχουν δύναμη θα πρέπει να είναι και ενεργές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν αξία. Είχα μια συνάντηση με τους κ. Ματθαίου και Γρόλιο. Συνεννοηθήκαμε να συντάξουμε ένα πληρεξούσιο το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο εμένα όσο και τον Άρη. Οι όροι είναι γνωστοί και θα μπούνε στο πληρεξούσιο. Οι όροι θα εξασφαλίζουν και τις δυο πλευρές και νομίζω πως οι δικηγόροι θα τα βρούνε. Θέλω μόνο τη διασφάλιση της καρτέλας μου, όταν και όποτε προκύψει επενδυτής. Το αν το αποδέχονται θα φανεί με την αποδοχή του πληρεξουσίου. Οι δικηγόροι θα βρουν λύση και εγώ θα παραδώσω τις μετοχές" τόνισε ο κ. Τσαρούχας.
Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δεν παραχωρεί τις μετοχές ενώ όλοι τον πιέζουν, ο μεγαλομέτοχος του Άρη τόνισε : « Δεν είπα ποτέ πως δεν θέλω να απεμπλακώ από την κατάσταση. Οι στιγμές αυτές είναι οι χειρότερες για μένα. Κάποιοι με πιέζουν και με απειλούν να τις δώσω. Με εκβιασμούς εγώ δεν θα τις δώσω ποτέ. Αν εκατό άνθρωποι με πιέζουν, τότε εγώ χίλιες φορές δεν τις δίνω. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον ερασιτέχνη Άρη. Με τον κ. Σκόρδα έχω απλά διαφορετικές απόψεις ».

Σχετικά με την παρουσία του στην ομιλία του Άκη Τσοχατζόπουλο και κάποιες καταγγελίες που τον ήθελαν να κάνει χειρονομίες στους φίλους του Άρη, ο κ. Τσαρούχας είπε : « Ξεκίνησαν να πάω εκεί, αλλά όταν μια μερίδα αρειανών άρχισαν να βρίζουν και να προκαλούν, τότε έφυγα. Δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν από τους φιλάθλους. Είδα τις αντιδράσεις και έφυγα. Μπορεί να υπάρχουν διάφορες καταγγελίες αλλά εγώ δεν έκανα καμία χειρονομία ».
Για άλλη μια φορά ο κ. Τσαρούχας αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα της επιστροφής των μετοχών στον Alpha : " Δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Έπρεπε να τις δώσουμε για να έχουμε τηλεοπτικά. Με εκείνα τα λεφτά ο Άρης άντεξε ".

Στην ραδιοφωνική παρουσία του κ. Τσαρούχα επενέβη και ο κ. Γρόλιος, ο οποίο τόνισε : « Όταν γίνει η υπογραφή του πληρεξουσίου, τότε θα μπορούμε να πούμε πως έχουμε εξέλιξη στο θέμα των μετοχών ». Αναφερόμενος στην αναβολή της συνάντησης του περασμένου Σαββάτου, ο κ. Γρόλιος είπε : « Είχε οριστεί μια συνάντηση με τον κ. Τσαρούχα, η οποία όμως δεν έγινε. Δεν πήραμε τηλέφωνο εμείς, γιατί θεωρούμε πως εφόσον την λύση την θέλουν και οι δυο πλευρές, τότε θα πρέπει αμφότερες να κάνουν κίνηση για να γίνει συνάντηση και να δοθεί η πολυπόθητη λύση. Τις τελευταίες δέκα ημέρες δεν έχουνε συναντηθεί ο κ. Ματθαίου με τον κ. Τσαρούχα. Θα πρέπει να γίνει συνάντηση καθώς υπάρχει διάσταση απόψεων ».

Από την πλευρά του, ο Νικήτας Ματθαίου μιλώντας από την ίδια συχνότητα δήλωσε, « Έχουμε προχωρήσει κάποιες επαφές, αλλά ας μην αναφέρω περισσότερα. Δεχόμαστε πόλεμο από παντού, από άλλες ομάδες, εκ των έσω, εκ των έξω. Καλύτερα να μην λέμε μεγάλα λόγια, δουλεύουμε, δεν έχουμε πολλά εκατομμύρια, ούτε μαγικό ραβδάκι, αλλά παλεύουμε για να σώσουμε τον Άρη. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Όσο μπορούμε θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σώσουμε την ομάδα ». Για τον Νίκο Τσαρούχα, αλλά και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, ο κ. Ματθαίου τόνισε: « Ελπίζω ότι αύριο που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη να γίνει το τελευταίο ραντεβού. Ο κ. Τσαρούχας θα το καταλάβει κάποια στιγμή πως δεν πάει άλλο. Συμφέρον δικό του και του Άρη να δώσει τις μετοχές, ας βάλει τον Άρη πιο πάνω. Να το δει πιο ψύχραιμα για να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Ένας Άρης που ψυχορραγεί και οικονομικά είναι νεκρός. Εμείς από την πλευρά μας συνεχίζουμε. Προχωράμε σε διακανονισμούς, πληρώνουμε ποσά, δώσαμε 30.000 ευρώ για τον Ιρανίλντο, πήραμε φορολογική ενημερότητα για να κάνουμε μεταγραφές. Σκοπός είναι η ομάδα να μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία ».


Εν τω μεταξύ, πρόβλημα έχει προκύψει με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Αρη με την Καλλιθέα. Ουσιαστικά οι "κίτρινοι" δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα έδρα αφού ο Δήμος Κιλκίς δεν παραχωρεί το δημοτικό στάδιο, το στάδιο της Τούμπας απορρίφθηκε για προφανείς λόγους, ο Ηρακλής δεν δίνει το γήπεδο του Μακεδονικού, της Καλαμαριάς είναι κλειστό για έργα ενώ αυτό του Καλοχωρίου είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και περιμένουν από την ΕΠΑΕ να δώσει λύση. Αυτό που θέλουν είναι να μεσολαβήσει η διοργανώτρια Αρχή ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί στη Νέα Ευκαρπία.

Στα αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Ανδρέα Σκέντζο ο οποίος υπέστη διάστρεμμα. Ο Ελληνας αμυντικός είναι πλέον αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Πάντως, στο συγκεκριμένο ματς αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Μαγκαλέφα, ο Μολάλα και ο Μαρικά. Να τονίσουμε πως μόνο ο πρώτος υπολογίζεται από τον Γιάννη Μιχαλήτσο για την βασική ενδεκάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK